UFC

Conor McGregor karijeru namjerava zaključiti u UFC-u: ‘Promijenili su mi život i pomogli u teškim razdobljima‘

Dana i Conor

 Screenshot (youtube, Mma Connect)
Teško bi bilo zamisliti McGregora da se uopće bori u nekoj drugoj organizaciji, a kamo li da negdje drugo završi karijeru

Povratak Conora McGregora je pred vratima, ali datuma još uvijek nema te izgleda da još uvijek nije riješena situacija sa USADA-om i onih pola godine u protokolu kojih Conor namjerava izbjeći. Protiv Michaela Chandlera će biti trener ove sezone ‘‘TUF-a‘‘, ali datum njihovog okršaja je još uvijek nepoznanica.

Osim toga, Conor prema ugovoru sa UFC-om ima još samo dvije borbe, te bi slobodan trebao biti već 2024. O tome i drugim planovima je razgovarao s Arielom Helwanijem u ‘‘The MMA Houru‘‘:

‘‘Ja želim biti u UFC-u. Moj katalog je u UFC-u. Moji najbolji nastupi su u UFC-u. Vidite, moramo vidjeti što će se nakon toga dogoditi. Nadam se da se i oni osjećaju tako. Ovu kompaniju istinski volim. Promijenila je moj život, toliko mi je dala i pomogla u brojnim životnim situacijama. UFC je moja firma, u njoj želim biti do kraja svoje karijere. Nadam se da ćemo nakon toga (2 borbe po ugovoru) i nastaviti‘‘, rekao je Conor.

Ariel ga je ponovno pitao da se osvrne na situaciju s Ngannouom:

‘‘Razmislite što su sve dali Ngannouu. Ozlijedio se, a oni su mu dali Performance Institute i svu moguću opremu da koristi. Nisu mu naplatili apsolutno ništa. Primili su ga i dali mu svu udobnost, a mislim da je on pogriješio. Nije se dugo borio, ali vidite, ja mu želim sve najbolje‘‘, kratko je odgovorio.

Vjerojatno bi svima bilo teško zamisliti da Conor karijeru završi u nekoj drugoj organizaciji koja nije UFC, jer je i na neki način postao njihovo zaštitno lice. Kako će se riješiti situacija sa USADA-om i kada će se boriti protiv Chandlera, ostaje nam za vidjeti.

Linker
24. travanj 2024 12:48