UFC

Conor McGregor na udaru u svom rodnom gradu: Dva Molotovljeva koktela bačena su na njegov pub

Conor McGregor

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Nije poznato što je navelo napadače da pokušaju napraviti štetu na lokalu koji drži irska zvijezda

Loše vijesti zaprimio je Conor McGregor tokom jučerašnjeg dana. Naime, jedan od pubova u vlasništvu irske MMA zvijezde, napadnut je od strane zasad nepoznatih napadača, koji su se poslužili Molotovljevim koktelima prilikom svoje akcije.

Radi se o The Black Forge Inn pubu u Dublinu, a vijest prenosi The Mirror. Prema navodima policije, pred ulazom u pub, pronađene su još dvije bombe na cijev (''Pipe bomb''). Ipak, unatoč napadu, nikakva konkretna šteta nije počinjena, nema ozlijeđenih osoba i lokal je normalno nastavio s radom. Nije poznato što je moglo isprovocirati agresore na ovakav čin.

Ukupno dva Molotovljeva koktela bačena su na prostorije lokala, a još dva pronađena su nešto dalje. Policija je u potrazi za video snimkama dvojice muškaraca koji su viđeni kako se voze na skuteru, u smjeru The Black Forge Inn-a.

Spomenuti pub, jedna je od najsvježijih McGregorovih kupovina i poslovnih poteza. Lokal je kupio za 2.75 milijuna dolara, a naravno da ga iskorištava i za dodatnu promociju svog Proper Twelve viskija. Lokal se inače nalazi u dijelu Dublinu u kojem je McGregor i odrastao.

U svakom slučaju, nisu ovo dobre vijesti za Conora McGregora koji je trenutno fokusiran na oporavak od teškog prijeloma noge, koji je zadobio u sedmom mjesecu protekle godine. Irac je tada izgubio od Dustina Poiriera, a povratak se očekuje sredinom ove godine. ''Notorious'' želi odmah napasti titulu, no s obzirom na dva poraza u nizu koja je upisao protiv ''Diamonda'', teško će dobiti takvu priliku. Ipak, poznavajući odnos na relaciji Dana White-Conor McGregor, ništa nas ne može iznenaditi.

Linker
09. lipanj 2024 23:57