UFC

Conor McGregor odao je poštovanje Wilderu i Furyju, ali morao se dotaknuti i Dustina Poiriera

Conor McGregor
 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Irac je samo jedan od mnogih koji su ostali impresionirani sjajnom borbom dvojice teškaša

Nije tajna kako je UFC-ov borac Conor McGregor veliki fan boksa. Još od 2017. godine i meča s Floydom Mayweatherom, ''Notorious' često komentira boksačka zbivanja, a bilo je govora i o borbi protiv Mannyja Pacquiaa. Kao i svi koji su gledali, Conor je također ostao oduševljen borbom između Deontayja Wildera i Tysona Furyja koju smo imali prilike gledati jučer u ranim jutarnjim satima.

''Odlična borba. Obojica su ratnici i pobjednici. Teško je ne biti impresioniran Deontayjem ovdje. Borio se protiv puno većeg čovjeka i skoro je pobijedio. Odličan meč. 40 'pounda' razlike u težini je PUNO. Svaka čast obojici, jako uživajuće borbe odradili su zajedno. Respekt.'', napisao je Irac na svom Twitter profilu.

Kako Twitter ima ograničenu količinu znakova koje možete napisati, rječiti McGregor borbe se dotaknuo u nekoliko objava. Irac je više puta dao do znanja kako poštuje obojicu boksača. Međutim, nije McGregor propustio priliku da indirektno podbode i Dustina Poriera. Naime, ''Diamond'' je u srpnju pobijedio Conora, a borba je prekinuta nakon što je McGregor zadobio tešku ozljedu noge. Poirier smatra kako bi svakako pobijedio, no Ircu taj poraz očito teško pada.

''Njihove vještine su jedinstvene ali jako bliske. Sjajna teškaška trilogija. Volim kada se obojica časno prikažu i odrade taj nastup, a ne kao neki koji slave pobjedu nakon što je protivnik doživio užasnu ozljedu itd, znate na što mislim. Bože blagoslovi one prave i iskrene u ovom svijetu.''

Seriju ''tvitova'' Conor je zaključio čestitavši obojici teškaša i njihovim obiteljima.

''Čestitke Tyronu i Paris. Dee i ja smo tako sretni zbog vas i djece. Čestitke Deontayju i Teili također. Bilo je sjajno sresti vas nedavno. Uistinu častan nastup je to bio i borba je mogla otići na bilo koju stranu. Nevjerojatno! Sretna vam nedjelja uz cheddar (sir) i uspomene koje je Bog blagoslovio.''

Linker
26. travanj 2024 02:43