UFC

Conor McGregor opleo po prvaku: ‘Retardiran je kao i Artem Lobov, Holloway će ga rastrgati na dijelove‘

 Ilia Topuria 

 Eurasia Sport Images/SPP/imago sportfotodienst/Profimedia
Bio bi pravi spektakl ukoliko bi Holloway dobio priliku boriti se za titulu u perolakoj kategoriji, a bio bi to i ogroman test Topurijinih dosega

U nekoliko navrata je novi UFC-ov prvak perolake kategorije, Ilia Touria, pokazao inicijativu kada je u pitanju borba protiv Conora McGregora. Iako takva borba u ovom trenutku nema nikakvog smisla i logike, Topuria je jasan kada je u pitanju njegova najveća želja, dok u isto vrijeme konstantno odbija izazivače u svojoj perolakoj kategoriji.

Na kraju će vjerojatno i pristati na neki od tih mečeva, no, prvak i dalje nastavlja ‘‘potpaljivati vatru‘‘ i inzistirati na meč protiv McGregora. Conor se na to do sada nije previše osvrtao, no jučer je u chatu uživo na platformi X konačno imao ponešto i reći za Topuriju:

‘‘Je**š i njega, također. Boli me ku**c za njega. Podsjeća me na retardiranog Artema Lobova, govorim o Topuriji. Dva mala retarda. Topuria, za mene, nije nikakav prvak. Možda ima pojas, ali za mene je to beznačajan pojas zato što ga drži upravo on. Ne vidim nikakvu atrakciju oko toga‘‘, napisao je McGregor, pa nastavio s chatom:

‘‘Holloway je za njega, recimo, prelagan i prebrz. Rastrgat će Topuriju na dijelove. Naravno, ukoliko se ikada budu borili. Holloway je to učinio, ima tu titulu. Međutim, on je sada BMF‘‘, dodao je Irac.

Bio bi pravi spektakl ukoliko bi Holloway dobio priliku boriti se za titulu u perolakoj kategoriji, a bio bi to i ogroman test Topurijinih dosega. Protiv Volkanovskog je ostvario uistinu impresivnu pobjedu te je apsolutno zasluženo novi prvak, no sigurni smo da svaki fan želi gledati Topuriju i Hollowayja. Pogotovo u ovom trenutku kada Holloway uživa veliko slavlje među fanovima nakon onog brutalnog meča protiv Gaethjea.

Linker
16. srpanj 2024 07:40