UFC

‘Molim te, Bože, omogući mi tri borbe ove godine‘: Conor McGregor iznio pretjerano ambiciozni plan u koji je teško povjerovati

Conor McGregor (lijevo) i Dana White (desno)

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Najveća MMA zvijezda planira imati vrlo aktivan nastavak ove godine

Dugo, jako dugo čekali smo UFC i Conora McGregora da službeno potvrde Irčev povratak u kavez. Potvrda je došla ranije ove godine, a McGregor će se 29. lipnja (šesti mjesec) vratiti u kavez nakon gotovo pune tri godine izbivanja iz istog.

Dugo je potrajao Conorov oporavak od ozljede, a čak i nakon oporavka, McGregor nije odmah bio spreman za povratak. Irac je dobio glumačku ulogu u remakeu ‘‘Road House‘‘ filma i nekoliko mjeseci bio je posvećen tom projektu.

Ono što je mnoge zabrinjavalo po pitanju njegovog povratka svakako je i Conorov ‘‘lifestyle‘‘. McGregor je učestalo posjećivao raznorazne ‘‘partyje‘‘, opijao se i nije odavao dojam sportaša. Srećom po njegove fanove, Conorova motivacija za povratkom u kavez i dalje je prisutna, a 29.6. čeka ga okršaj s Michaelom Chandlerom.

McGregor ne planira stati na tome. Tijekom live chata za Duelbits, McGregor je otkrio neke od svojih planova za budućnost, točnije, za ostatak ove godine.

‘‘29. lipnja, 5. rujna (9. mjesec) - meksički Dan nezavisnoti i zatim prosinac (12. mjesec). Tri borbe ove godine. To govorim predajući se Božjoj volji, jer život mi je pokazao da planovi mogu poći po zlu, s ozljedama i svim ostalim ludilom. Molim te Bože, tri borbe ove godine. 29. lipnja, 5. rujna i nešto sočno u prosincu, krajem godine.‘‘, rekao je McGregor, a zatim se osvrnuo na svoj ugovor s UFC-om.

‘‘Dvije borbe preostale su mi prema ugovoru s UFC-om. Trenutno smo u pregovorima i vidjet ćemo što će se dogoditi.‘‘, otkrio je Conor.

Dakle, McGregor ima vrlo optimistične planove. Tri borbe u šest mjeseci zapravo je više nego optimističan plan za borca koji je tri godine izbivao iz kaveza. Uspije li ostvariti nešto takvo, zaslužit će duboki naklon.

Treba spomenuti kako je McGregor napravio malu zabunu po pitanju datuma. Datum koji spominje u rujnu zapravo je pogrešan. UFC-ov event u sklopu meksičkog Dana nezavisnosti na rasporedu je 14. rujna u spektakularnom ‘‘Sphereu‘‘, a Meksikanci Dan nezavisnosti slave 16. rujna.

Linker
07. lipanj 2024 17:56