UFC

Conor McGregor oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje na Korzici

Conor McGregor
 VALERIE MACON/AFP
Pravni zastupnici Conora McGregora očito su uspješno riješili još jedan problem poznatog MMA borca

Conor McGregor došao je do još jedne pravne pobjede, ovog puta po pitanu incidenta koji se dogodio u rujnu prošle godine na Korzici. Prema dostupnim informacijama vezanim uz slučaj, McGregor je bio u noćnom klubu, gdje je u jednom trenutku pred prolaznicom izvukao svoje spolovilo i krenuo gestikulirati prema njoj, dok je ova bila na putu u WC. Mediji su tim putem došli do svjedočanstva njene prijateljice, koja je navodno sve vidjela.

Nakon što je ta priča izašla u javnost te nakon što je djevojka McGregora prijavila, Conor i njegov menadžer Audie Attar su javno zaprijetili svima koji putem Conorovog imena pokušavaju doći na naslovnice ili do novca, a sam Conor je dodao kako će istina uvijek izaći na vidjelo.

Sada, šest mjeseci kasnije, TMZ Sport je došao do službene policijske izjave kako je optužnica odbačena. Kao razlog toga navedeno je to što nemaju dovoljno dobar i siguran uvid u situaciju, posebno po pitanju svjedoka, a drugo je to što nemaju dovoljno materijalnih dokaza da bi se ikakav proces pokrenuo.

Objašnjeno je kako je policija provela detaljnu istragu, nakon čega je potvrđeno ovo navedeno u gornjem odlomku. Da jednostavno ne postoje temelji pod kojima bi se UFC borca kazneno gomilo.

Conor se tako mirno može nastaviti pripremati za svoju borbu protiv Dustina Poiriera, koja će se održati 10. srpnja.

Linker
14. travanj 2024 16:11