UFC

Poirier se ispričao McGregoru i javnosti: ‘Unio sam negativnu energiju, pogriješio sam‘

Dustin Poirier
 JEFF MCINTOSH/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Dustin Poirier oglasio se nakon što je borba protiv Conora McGregora službeno potvrđena

Žestoko su krenule zakulisne igre pred treću borbu Conora McGregora i Dustina Poiriera, koja će se održati 10. srpnja u Las Vegasu. Borba je danas službeno potvrđena, čime mogu odahnuti svi koji su se zabrinuli nakon što je Conor tijekom vikenda objavio kako se povlači iz borbe. A sve je krenulo time kad ga je Dustin napao zbog neizvršavanja obećanja o uplati pola milijuna dolara njegovoj "The Good Fight" zakladi.

Mnogi su to zapravo shvatili kao dobar temelj za pokretanje "zle krvi", koja bi mogla pozitivno djelovati na prodaju prijenosa priredbe. Posebno nakon što je McGregor još u siječnju najavio kako više nema namjeru praviti se dobrim momkom, vjerojatno smatrajući kako mu je to bilo kontraproduktivno u drugoj borbi protiv Dustina.

No, čini se da Poirieru tako nešto ne odgovara te će pokušati držati se što dalje od rasprava ili bilo kakvog oblika negativne energije. To se može zaključiti iz njegove današnje objave na Twitteru, u kojoj se odlučio ispričati zbog svojih posljednjih postupaka koji su doveli do spomenute napete situacije. To je napravio nedugo nakon što je borba bila službeno potvrđena.

"1:1 je, 10. srpnja dovršit ćemo posao. Uzbuđen sam zbog trilogije s Conorom McGregorom, no prije toga želim nešto reći", napisao je Dustin, podijelivši u obliku fotografije poruku:

"Ja sam jako strastven po pitanju moje zaklade. Naglo sam reagirao te sam privatne poslove između Conora i moje zaklade pustio u javnost. Moja pogreška, svi mi živimo i griješimo. Širenje pozitive i dobra djela su moj cilj. Smatram kako sam unio negativnu energiju i osobna mišljenja u nešto oko čega jako naporno radim da bih donio ljudima osmijeh i zadovoljstvo. Prihvatit ću ovo kao iskustvo i nastaviti voditi dobru borbu. Uskoro ću objaviti novi cilj i riječ je o nečemu velikom. Hvala svima koji ste uključeni i svim fanovima koji vjeruju u našu viziju."

Trenutno ne možemo pretpostaviti kako će Conor reagirati na ovu ispriku, ali možemo pretpostaviti kako bi mu dugotrajni cilj mogao biti dovođenje do toga da Dustin ovog puta u borbu ne uđe opušten i potpuno fokusiran kao što je bio slučaj u siječnju, jer svi znamo kako je to na kraju po Conora završilo. No, upravo zbog te pobjede i Dustinove spoznaje kako je sposoban za istu, ovog puta će Conoru biti puno teže stvoriti efekt kakav mu je itekako olakšao posao u slučaju njihovog prvog dvoboja.

Do borbe je još nešto manje od tri mjeseca i bit će itekako zanimljivo pratiti sve što će se događati po pitanju promocije iste.

Linker
15. travanj 2024 22:49