UFC

Conor McGregor otkrio: ‘Nate Diaz je trebao biti moj protivnik, nas dvojica se moramo opet boriti‘

Conor McGregor i Nate Diaz

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Conor je otkrio što ga navodi da se i dalje natječe u jednom od najtežih sportova na svijetu

Čim je procurila informacija da će Conor McGregor biti jedan od glavnih trenera u novoj sezoni The Ultimate Fightera, počela su nagađanja tko će mu biti suprotstavljen.

Tony Ferguson i Michael Chandler nametali su se kao glavne opcije. Nekima je ‘‘El Cucuy‘‘ djelovao kao bolja opcija, a puno je onih koji smatraju da se Ferguson zaslužio dobro naplatiti borbom protiv Conora, naročito nakon svih ratova koje je pružao proteklih godina pod okriljem UFC-a.

Priliku je ipak dobio Michael Chandler, jedan od UFC-ovih omiljenih boraca lake kategorije. Nije naravno ni Chandler loš odabir. Radi se o borcu koji pruža strašno atraktivne mečeve unutar kaveza, a vrlo je vješt i za mikrofonom.

Međutim, u igri je bila još jedna opcija, ona koja bi se vjerojatno najviše svidila MMA fanovima. Conor je gostujući u MMA Houru otkrio o kome se radi, odnosno kojem borcu se on nadao kao treneru suparničkog tima.

‘‘Prvotno je to trebao biti Nate Diaz. Nas dvojica se moramo boriti. Obojica smo pobijedili po jednom, a to je sjajno rivalstvo i bili su to odlični mečevi. Moramo izravnati te račune.‘‘, rekao je Conor.

Nate Diaz ipak nije više dio UFC-a. Nakon pobjede nad Tonyjem Fergusonom u devetom mjesecu prošle godine, Diaz je napustio organizaciju i nema naznaka da se planira vratiti. McGregor je ipak uvjeravao Helwanija da će on i Diaz odraditi trilogiju. Conor je kao argument istaknuo da nas nikad nije iznevjerio kad je ugovaranje mečeva u pitanju i djelovao je kao da zna nešto što mi ne znamo.

Nije nemoguće da se Nate Diaz privremeno vrati u UFC, pogotovo ako je trilogija s Conorom u pitanju. Radi se o borbi koja bi mu još jednom omogućila ogromnu zaradu, a stvarno je šteta da i mi kao fanovi ostanemo bez treće borbe.

Inače, kad je u pitanju razgovor Conora i Ariela Helwanija, najpoznatiji MMA novinar postavio je pitanje koje mnoge zanima. Radi se o motivaciji Conora McGregora. Mnogi sumnjaju u Irčevu motivaciju, jer radi se o borcu koji se financijski odavno osigurao i godinama živi u raskoši i izobilju. McGregor nije bježao od činjenice da živi lagodnim životom, ali motivacija je i dalje tu.

‘‘Imam satenske i svilene plahte. Posjedujem pokrivače i jastuke od egipatskog pamuka. Sve imam. Ali nadmetanje je ono što me motivira. Nadmetanje stvara najveće uzbuđenje ikad. Kako ne željeti nešto takvo?‘‘, poručio je McGregor svima koji sumnjaju u njegovu motivaciju.

Linker
27. travanj 2024 06:12