UFC

Conor McGregor podijelio novosti o maskoti Miami Heata i opleo po Floydu Mayweatheru: ‘Više sam uživao u tučnjavi nakon borbe!‘

Conor McGregor

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Backgrid/backgrid Uk/profimedia
Sve je to bio dio šoua

Miami Heat je ovaj tjedan doživio kolaps nakon što su izgubili NBA finale od Denver Nuggetsa i također gledali kako njihova maskota Burnie pada u nokdaun zahvaljujući superzvijezdi UFC-a Conoru McGregoru. Potonji incident očito je bio planirani skeč tijekom četvrte utakmice NBA finala u Miamiju, kada je McGregor sišao na teren i pogodio nekoliko udaraca u glavu maskote.

Nažalost, naknadna izvješća pokazuju da je osoba u odijelu maskote zapravo pretrpjela pravu ozljedu koja je zahtijevala odlazak u bolnicu. McGregor se pozabavio incidentom gdje je još jednom ponovio da se nije dogodilo ništa što nije bilo planirano.

"Maskota je dobro. Bio je to skeč, i prošlo je kako je trebalo i sve je u redu. Poslije sam s njim proveo dosta vremena, družili smo se i sve je bilo super. Bio je to skeč, bio je dio predstave. Bili smo u backstageu, sve je u redu, to je bio dio showa."

Ni Miami Heat ni osoba u kostimu maskote nisu komentirali prijavljene ozljede zadobivene tijekom planiranog skeča. Osim nastupa u Miamiju tijekom NBA doigravanja, McGregor je trenutno u New Yorku gdje promovira najnoviju sezonu "The Ultimate Fightera", gdje je u ulozi trenera uz Michaela Chandlera, s kojim se očekuje da će se suočiti pri povratku u oktogon.

Dok je njegov fokus i dalje na reality showu i konačnom povratku u UFC, McGregor je također budno pratio nedavnu borbu u kojoj je bivši protivnik Floyd Mayweather sudjelovao u sporednom spektaklu s Johnom Gottijem III.

Mayweather je pobjeđivao u borbi kada je sudac Kenny Bayless donio odluku da diskvalificira Gottija - naredbu koju je Gotti ignorirao dok je nastavljao progoniti protivnika po ringu, što je dovelo do velike tučnjave između Mayweatherovih i Gottijevih timova.

Gotti je dobio šestomjesečnu suspenziju od strane Floridskog odjela za poslovnu i profesionalnu regulativu kao rezultat njegovih postupaka.

Što se tiče McGregora, on je već rekao da nije razmišljao o Mayweatherovoj izvedbi jer boksač nastavlja s nizom neujednačenih ekshibicijskih mečeva otkako se povukao iz profesionalne karijere.

“Nisam bio toliko impresioniran [Mayweatherom], da budem iskren s vama. Više sam uživao u tučnjavi nakon toga nego u samoj borbi."

Naravno, McGregor je izgubio od Mayweathera tehničkim nokautom u 10. rundi u njihovom boksačkom meču još 2017. godine. Od tada, McGregor se bori za revanš, no čini se da se to neće dogoditi.

Linker
28. travanj 2024 16:25