UFC

Conor McGregor potvrdio: ‘Ponudili su mi ulogu trenera na sljedećem ‘Ultimate Fighteru‘, sviđa mi se‘

Conor McGregor 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Nije otkrio tko bi mu stajao s druge strane kao protivnik, no nedavno se intenzivno govorilo o borbi protiv Michaela Chandlera

Ljudi bliski Conru McGregoru su redom uvjereni kako se popularni Irac vraća u 2023. godini, no od Conora samog još nismo dobili nikakve novosti. Klasična atmosfera vlada oko njega; poneka prozivka na Twitteru, fotografije s treninga i sparinga, no nikakvih konkretnih informacija o povratku nema.

Najkonkretnije što je do sada rečeno jest da se sprema potencijalna borba protiv Michaela Chandlera u lakoj kategoriji, no pitanje je hoće li se Conor vratiti u laku jer trenutno ima više kilograma nego ikad. Sigurno ne postoji niti jedan borac lake kategorije koji ne bi pristao na borbu protiv McGregora u kategoriji iznad, no za sada ništa nije potvrđeno.

Najbliže vijestima o povratku se sada javio Conor, koji je na svom Instagram profilu napisao kako mu je ponuđena uloga trenera na kultnom UFC-ovom reality showu ‘‘The Ultimate Fighteru‘‘:

‘‘Ovo je slika iz originalne ‘ultimate fighter‘ kuće gdje sam trenirao protiv Fabera. To je bilo točno prije nego što sam osvoji svoju prvu titulu kada sam prebio Faberovog kolegu Mendesa… Trenirao sam svoj tim do pobjede. Ludo. Takvo putovanje. Ponudili su mi ulogu trenera opet. Sviđa mi se. Kada vidim borce kako se poredaju. Znam što slijedi, budite spremni‘‘, napisao je između ostaloga Conor.

Bilo bi zanimljivo vidjeti Conora kako bi se danas, nakon toliko godina ponovno snašao u toj ulozi. Naravno, ne bi on sam trenirao sve te borce, no i UFC-u je u interesu gledanost koju bi time privukli. Tko bi mu stajao sa suprotne strane se još uvijek ne zna, a ne zna se ni je li definitivno prihvatio ponuđenu ulogu trenera.

Linker
23. travanj 2024 20:39