UFC

Conor McGregor prihvatio UFC-ov datum, ali ponovno postavio jedan svoj uvjet

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Conor McGregor umanjio je zahtjeve te prihvatio 23. siječnja kao datum borbe protiv Dustina Poiriera

Čini se kako je UFC uspio postići ono što im je bila namjera te nagovoriti Conora McGregora da borbu protiv Dustina Poiriera prihvati za siječanj iduće godine. Dana White je jučer izjavio kako mu je preostala opcija "uzmi ili ostavi" pa je on odabrao ono što svima više odgovara. No, nije mogao bez toga da pred svoje poslodavce postavi nove uvjete. Naime, pronašao je stadion u Dallasu kao lokaciju gdje se želi boriti.

"Prihvaćam, 23. siječnja je u igri! Cilj mi je da se ta borba održi na stadionu Cowboysa. Jerry Jones je moj prijatelj i stadion može primiti publiku. Bit ću spreman za Teksas, a Teksas će biti spreman za moje fanove. Nakon toga Manny", napisao je Conor u posljednjoj objavi na Twitteru.

Ova opcija s fanovima bi uistinu mogla biti ostvariva, budući da je komisija Teksasa već najavila kako je spremna pustiti fanove na borilačke priredbe, a također su Dallas Cowboysi jedna od rijetkih NFL ekipa koja pušta publiku na svoje utakmice. UFC-u je upravo nedostatak publike predstavljao problem po pitanju ugovaranja Conorovog nastupa pa bi ovo mogla biti dobra opcija. Pitanje je samo koliko bi bilo ograničenje.

AT&T Stadium, izgrađen 2009. godine, za utakmice NFL-a može primiti preko sto tisuća gledatelja. Čak i uz poštivanje mjera, UFC bi mogao imati priliku primiti fanova više nego gotovo svaka dvorana. Stadion je također moguće u potpunosti zatvoriti, tako da niti hladnije vrijeme u siječnju ne bi trebalo stvarati problem.

Idući potez je na UFC-u. Promocija do sada nije spominjala kad bi se fanovi mogli vratiti na priredbe, osim što trenutno razmatraju opciju kako dio njih pustiti u Flash Forum dvoranu za UFC 254 priredbu. SAD se inače posljednjih tjedana pokušava otvoriti za publiku na sportskim događanjima i sve vodi prema tome da će neke solucije svakako biti izvedive.

Linker
17. travanj 2024 01:49