UFC

Conor McGregor se i dalje nada borbi ove godine: ‘Protivnik je Chandler, ali neka sjedi i začepi gubicu!‘

Conor McGregor 

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Conorivi fanovi ga zasigurno žele ponovno gledati u kavezu, no nitko sa sigurnošću ne može reći kada će se u njega i vratiti

Jedna stvar svima mora biti jasna, a to je da nitko ne zna kada će se i hoće li se Conor McGregor vratiti u UFC-ov kavez. Nedavno je i Dana White rekao da ne može dati odgovor na to pitanje jer jednostavno ne zna, tako da su novinari to odlučili pitati i Conora McGregora osobno.

Poznato je da Conor još nije pristupio USADA-inom protokolu testiranja na doping, a bez istoga se neće vratiti u kavez. Vrlo je izgledno da će ga pustiti da se bori na temelju dva negativna testa, no valja pričekati s definitivnim zaključcima. Kada su McGregora pitali hoće li se više ikada boriti i protiv koga, Irac je rekao:

‘‘Na putu smo. I dalje se nadam dvanaestom mjesecu. Da, Chandler mora biti moj idući protivnik. Chandleru, sjedi dolje i čekaj, začepi gubicu‘‘, rekao je Conor na to pitanje.

Komentirao je i meč između Natea Diaza i Jakea Paula, te potencijalnu trilogiju između njega i Diaza:

‘‘Nije izgledao dobro. Volio bih ga vidjeti da se vrati nazad u MMA. Dugujem mu borbu. Dugujem Nateu još jednu borbu i imam obavezu to i učiniti. On je meni dao revanš u kojemu sam bio bolji, tako da mu ja sigurno dugujem trilogiju‘‘, objasnio je Conor.

Conorivi fanovi ga zasigurno žele ponovno gledati u kavezu, no nitko sa sigurnošću ne može reći kada će se u njega i vratiti. Dvanaesti mjesec više nije izgledan, no početak 2024. bi mogao biti. Iako je spominjao Gaethjea i BMF titulu, Dana White je brzo ušutkao takve ideje.

Linker
07. svibanj 2024 02:47