UFC

Moicano savjetovao Chandleru da krene dalje: ‘Conor je na drugoj razini ludila. Voli pažnju, ali se boriti više neće‘

Conor McGregor 

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Koliko će dugo Chandler čekati prije nego počne tražiti druge protivnike ne znamo, no vrlo je jasno zbog čega inzistira na borbi protiv Conora McGregora

Neki je dan popularni Conor McGregor rekao kako se i dalje nada povratku i borbi ove godine, no to je sada postalo i nemoguće. Još je u šestom mjesecu trebao pristupiti USADA-inom protokolu testiranja ukoliko se želio boriti u dvanaestom, no to nije učinio te za sada povratka nema.

Također, rekao je Conor da će protivnik definitivno biti Michael Chandler protiv kojeg se natjecao u ovoj sezoni ‘‘TUF-a‘‘, no Renato Moicano smatra da se Chandler uzalud nada ukoliko još uvijek očekuje da će se ikada boriti protiv Conora McGregora:

‘‘Cijela divizija je u velikom neredu u ovom trenutku. Imamo ovdje tipove poput Michaela Chandlera, koji očito ima deluzije. Conor McGregor se nikada neće boriti protiv njega, neće nikada. Conor je trenutno na jednom totalno drugom nivou ludila, a to možemo vidjeti u posljednje dvije godine u svim stvarima koje radi nevezano za sport. Mislim da Conor samo voli pažnju, ali da se više ne želi boriti. Chandleru, brate, kreni dalje jer nećeš dobiti ovu borbu nikada. Ne znam što slijedi za njega‘‘, rekao je Moicano u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Ukoliko je vjerovati McGregoru, Irca ćemo još gledati u kavezu. Međutim, Danu Whitea mediji stalno ispituju o Conorovom povratku, no on uvijek kaže kako ne može dati odgovor jer ljude s toliko novca na računu jednostavno nije moguće natjerati da uđu u kavez ukoliko to sami ne žele.

Koliko će dugo Chandler čekati prije nego počne tražiti druge protivnike ne znamo, no vrlo je jasno zbog čega inzistira na borbi protiv Conora McGregora.

Linker
11. travanj 2024 05:05