UFC

Conor McGregor se u svom stilu obrušio na Beneila Dariusha pa obrisao ‘Tweet‘

Conor McGregor 

 Sipa USA/ddp USA/Profimedia
Slavni Irac nije previše oduševljen prozivkom Beneila Dariusha

Prije nekoliko dana Beneil Dariush verbalno je napao Charlesa Oliveiru zbog prozivanja Conora McGregora na meč, te je za The Fighter vs. The Writer prokomentirao cijelu situaciju.

"On priča o tome da se želi boriti s Conorom McGregorom, a istovremeno govori o tome kako njemu nisu dali priliku za naslov kada je bio među top pet boraca. Nas dvojica smo se trebali boriti u listopadu (10. mjesec) 2020. godine. Imam ugovor kao dokaz, mogu i fotografiju pokazati. On je odustao od borbe, a onda se nekoliko mjeseci kasnije borio protiv Tonyja Fergusona."

Zatim se osvrnuo na činjenicu da trenutno postoje on i Makhachev kao dva logična izbora za prvog izazivača, ali Charles se ipak odlučio prozvati Conora.

"Ja razumijem da mediji igraju svoju ulogu, da UFC igra svoju ulogu, ali od njega stvarno nisam očekivao da ganja zlatnu koku, to je super frustrirajuće. Imaš dva očigledna izazivača pred sobom, a ti prozivaš zlatnu koku. Nitko niti ne zna kada će se Conor ponovno boriti. Možda se uopće niti neće boriti ove godine. To što radiš nema smisla."

Beneil Dariush trenutno je u nizu od sedam uzastopnih pobjeda, a tek mu je 33 godine. Ono najbolje od njega se tek očekuje, a trenutno je u nezavidnoj situaciji u kojoj ga unatoč njegovim uspjesima nitko ne gleda kao idućeg izazivača na titulu. S druge strane Makhachev iza sebe ima Khabiba koji ga svim silama pokušava progurati na mjesto prvog izazivača, a tu je naravno i radi potencijalne zarade u raspravi uvijek prisutan i slavni Irac. Conor je konačno odlučio odgovoriti na ovakvu prozivku u kojoj je potpuno jasno kako nije najveći fan Beneila Dariusha.

"Beneil Dariush je najveći nitkov u kompaniji."

image

Conor McGregor

Screenshot(Twitter, Conor Mcgregor)

Nedugo zatim Conor je obrisao svoju objavu, ali ona je ostala dovoljno dugo da bude prenesena do očiju fanova. McGregor planira svoj povratak u Octagon u drugoj polovici godine nakon što je svojoj posljednjoj borbi protiv Dustina Poiriera ozlijedio nogu i radi toga dugo bio izvan pogona.

Linker
19. travanj 2024 05:01