UFC

Daniel Cormier otkrio koga želi za idućeg Conorovog protivnika: ‘Trebao bi se boriti sa Diazom‘

Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Legendarni DC misli kako će Conor ipak izabrati Chandlera

UFC-ov komentator, Daniel Cormier, osvrnuo se na potencijalni povratak Conora McGregora te je podijelio svoje viđenje situacije oko potencijalnog protivnika za popularnog Irca.

McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) je nakon zadnjeg poraza od Dustina Poiriera i loma noge na dužoj pauzi, no to nije spriječilo brojne borce da prozivaju Conora tražeći sve moguće načine da dođu do te borbe. Najrecentnije prozivke došle su od bivšeg prvaka lake kategorije Charlesa Oliveire te Michaela Chandlera.

Cormier je rekao: ''Ja mislim da su tu dva imena. Mislim da će se protiv nekog od njih sigurno boriti. On bi se trebao boriti protiv Natea Diaza. Moraju završiti trilogijom, a to je ogromna borba. Ni jedan ni drugi nisu kandidati za titulu u ovom trenutku, a bila bi to zabavna borba. Međutim, ja mislim da će se on odlučiti za Michaela Chandlera.''

Legendarni DC je nastavio o Chandleru: ''Taj tip je imao samo četiri borbe u UFC-u, od toga je imao najbolji nokaut front kickom u povijesti, nokautirao je i Dana Hookera, a borio se i protiv Justina Gaethjea-ima jak rezime i profil, a svaki put nakon obavljenog posla uzme mikrofon i da dobru izjavu. Zadnji put je izjavio da želi borbu protiv McGregora.'', završio je Cormier.

Izgleda da je teško naći borca koji bi odbio borbu protiv Conora, što ga automatski stavlja u poziciju u kojoj može birati koga god želi. Hoće li se odlučiti za Oliveiru, Chandlera ili Diaza, vidjet ćemo uskoro.

Linker
27. travanj 2024 02:59