UFC

Conor McGregor u žestokoj reakciji odgovorio na posljednje optužbe: 'Nikad se neću ubiti...'

Conor McGregor
 TIMOTHY A. CLARY / AFP
"Neću dopustiti tim ljudima da me samo tako optužuju i onda nestanu u mraku..."

Nakon kratkih odgovora na Twitteru, Conor McGregor još se jednom oglasio i žestoko odbacio optužbe za seksualno uznemiravanje.

Irac je u objavi na svom privatnom Facebook profilu, koji je preko svojih izvora potvrdio TMZ, poslao jasnu poruku i žestoko zaprijetio onima koji "lažnim optužbama pokušavaju uništiti tuđi život".

Novi McGregorov odgovor stigao je nekoliko dana nakon što je bivši dvostruki UFC-ov prvak na Korzici priveden i ispitan zbog navodnog pokazivanja intimnih dijelova i uznemiravanja žene koja je, prema izjavi svjedoka, bila "šokirana cijelim događajem."

Novu Conorovu objavu prenosimo vam u cijelosti:

"Nikad se neću ubiti bez obzira koliko neki to željeli. Pokušajte mi podmetnuti sve što želite iznova i iznova, ali istina će me uvijek osloboditi! Bilo da se radi o tvrdnjama za očinstva, silovanjima, neprikladnim izlaganjima, sranjima u WhatsApp grupama. Navedite što god hoćete, ali ja neću nikad odustati.

"Istina je istina i daje mi krila! Dobro poznajem svoj karakter! Bog blagoslovio DNK! Bog blagoslovio video nadzor! Bog blagoslovio svjedoke! Bog blagoslovio istinu! U istini je snaga! Nikad neću ništa platiti onima koji me napadaju zlobnim lažima! Niti sada, niti ikada! Borit ću se, a ovo je tek početak moje borbe!

Vidjet ćete što će biti s ovim prošlim incidentima! Oni neće biti zaboravljeni! Neću dopustiti tim ljudima da me samo tako optužuju i onda nestanu u mraku nakon pokušaja da unište tuđi život! Nema je*ene šanse!" - poručio je McGregor koji sa slobode čeka rasplet ovog slučaja.

Linker
26. travanj 2024 21:38