UFC

Conor McGregor ‘zaprijetio‘ UFC-u: ‘Trebam odgovore i razgovore. Ako ne, možda i odlutam‘

 Conor McGregor i Dana White 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Conor McGregor je razočaran načinom pregovora s UFC-om te indirektno poručuje da ugrožavaju njegovu zainteresiranost

Mnogi su mislili da je 29. srpnja (sedmi mjesec) dan povratka velikog Conora McGregora u oktagon UFC-a, no kasnije se ispostavilo da nema ništa od toga. McGregor je pompozno najavio svoju borbu s Michaelom Chandlerom na UFC 303 priredbi u Las Vegasu. Dana White je tada samo poručio da postoje neki razgovori o tome. Zanimljivo je što je McGregor izrazio želju da se bore u areni pod imenom “The Sphere” umjestoT-Mobile Arene koja je svojevrsna “baza” UFC-a. “The Sphere” je tehničko čudo zbog svog karakterističnog izgleda i impresivnog doživljaja iznutra.

“Notorious” je također nadodao u svom intervjuu za “TalkSport” da je siguran da će se boriti do kraja 2024. “Nakon najava, vrata su zatvorena. Ući ću u to, zatvoriti vrata i isplanirati sve. Nakon toga, dvorana-kuća, kuća-dvorana. Nadam se da ću što prije dobiti neki okvirni datum da se mogu isplanirati. Nadam se što prije toj najavi.”

‘‘Javno su polili hladnom vodom moje želje za borbom protiv Diaza u Sphereu, a to mi se nije svidjelo. Želim razgovarati, jer ukoliko izgubim interes, možda jednostavno odlutam.‘‘

Conor McGregor je već odavno prerastao okvire sporta i debelo je zagazio u razne ostale sfere života poput biznisa, filma… Upravo u potonjem trenutno ima najviše obaveza jer trenutno promovira film po nazivu “Road House” u kojem dijelu glavnu ulogu s Jakeom Gyllenhaalom.

Irski borac po ugovoru ima još dvije borbe u UFC-u. Spominjao je razne protivnike, od četvrte borbe s Dustinom Poirierom do trilogije s Nateom Diazom. Izvjesno je da je prvi na redu Michael Chandler koji također silno želi tu priliku. Ostaje samo za vidjeti kako će se UFC-ov menadžment s Danom Whiteom na čelu postaviti te hoće li znati do kraja iskoristiti silnu popularnost “Notoriousa”.

Linker
27. travanj 2024 00:38