UFC

Conor poručio da plan Khabibovog oca nije ostvaren: ‘Bojiš se poraza, znači da si već izgubio‘

Conor i Khabib

 Screenshot (youtube, Larone)
McGregoru je zasmetalo to što je Khabib citirao njegovu rečenicu

Khabib Nurmagomedov se nakon umirovljenja iz profesionalnog MMA-a bacio u trenerske vode, a i tu se može pohvaliti brojnim uspjesima. Dakako, onaj najznačajniji je došao prošloga mjeseca kada je Islam Makhachev osvojio pojas u lakoj kategoriji pobijedivši Charlesa Oliveiru, a prošlog je vikenda Usman Nurmagomedov osvojio titulu u istoj kategoriji ali u Bellatoru.

Proteklog je vikenda Khabib održao javni govor u Torontu gdje se pohvalio uspjehom njegovog tima, a spomenuo je u prvom planu uspjehe Islama i Usmana. Prilikom tog govora citirao je famoznu Conorovu rečenicu:

‘‘Čuo sam davno kako je jedan tip govorio da je on ovdje da sve preuzme, ali sada smo mi ovdje da preuzmemo‘‘, rekao je Khabib.

No, izgleda da Conoru nikako nije sjelo Khabibovo referiranje na njegove riječi te mu je odbrusio:

‘‘Borit ću se! Plan tvog oca nikad nije izvršen jer si ti pobjegao, brate. Bog te blagoslovio. Ja sam još uvijek ovdje ako želiš ponovno. Ali tvoj strah od poraza znači da si već izgubio. Bježi koliko god želiš. Svi izgubimo na kraju. Smrt nas sve uzme. Ne bojim se nikoga osim Boga‘‘, napisao je Conor na svom Twitter profilu, a kako to bude po običaju, post je kasnije izbrisao.

Inače, Conor i Khabib su se borili na UFC 229 eventu 2018. godine, a vjerujemo da je ta borba svima jako dobro ostala u sjećanju. Khabib ga je završio u četvrtoj rundi, a to je bio event koji je prodao najviše PPV-ova u povijesti UFC-a.

Linker
24. travanj 2024 17:45