UFC

Paddy Pimblett objasnio kako točno skida toliko kilograma: ‘Skinuo sam 20 kilograma u sedam tjedana‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Thicc Boy)
Rekao da je bitan samo kalorijski deficit i da će kilogrami padati

Osim što za sada radi odličan posao u kavezu, Paddy Pimblett radi odličan posao i na svom marketingu. Osim što često zna imati odlične intervjue u kavezu nakon borbi, u prošlom je čak i kupio srca fanova kojima do tada nije bio baš omiljen.

No, osim toga još jedna stvar je karakteristična za Paddyja, a to je dakako njegova težina kada nije u trening kampu. Puno je puta Paddy već pričao koliko ustvari voli hranu i koliko puno jede kada ne skida kilograme za meč, a u posljednjem YouTube videu je i opisao kako točno teče taj proces. Naime, Paddy je prije početka kampa za ovu borbu imao čak 93 kg, a opisao je kako ih je skinuo.

‘‘Nema tu velike znanosti. Nije to toliko teško, samo se trebate staviti u kalorijski deficit. Što mislite zašto se toliko udebljam? Zato što sa 1500 do 2000 kalorija na dan odem na nekih 8000 dnevno. Zbog toga težina tako lako dođe i ode s mene‘‘, rekao je Paddy.

‘‘Prošli kamp je bio jedan od najgorih u mom životu. Kad sam se vratio iz Amerike imao sam sedam tjedana da skinem kilažu. UFC je najavio datum i ja sam pitao borim li se ja u O2 areni? U sedam tjedana sam skinuo 20 kilograma‘‘, rekao je Paddy.

Iako ovime sigurno privlači nove fanove, pitanje je koliko će mu dugo tijelo trpjeti skidanje toliko kilograma. Paddy nastupa na UFC 282 priredbi 10.12., a protivnik će mu biti Jared Gordon.

Linker
14. travanj 2024 09:28