UFC

Conorov trener iznenađen: 'Nisam vjerovao da je ovo moguće'

Conor McGregor i SBG tim
 Instagram
Ako je vjerovati izjavama njegovog trenera Johna Kavanagha, Conor McGregor dočekat će borbu protiv Donalda Cerronea (18. siječnja) u najboljoj formi karijere.

John Kavanagh i Conor McGregor ipak ponovno surađuju, iako je nakon borbe protiv Khabiba Nurmagomedova došlo do problema u odnosu najpopularnijeg borca svijeta i trenera s kojim je uz cijelu karijeru. No, još na proljeće kad se Conor vratio u Dublin, našli su se i kroz razgovor riješili sve razmirice.

McGregor je tako cijele pripreme odradio u SBG-u, osim posljednje faze gdje će s istim timom trenirati u Las Vegasu. Glavni trener John Kavanagh je točno prije puta u Vegas odradio kratku rekapitulaciju onoga što su do sada napravili.

"1. siječnja, posljednji jaki sparing prije odlaska u Vegas. Mogu iskreno reći kako je ovo najbolje stanje u kojem sam ga ikad vidio, a prije šest mjeseci nisam vjerovao da je tako što moguće. Imate priliku gledati pravu poslasticu, a ja sam sretan što ću imati jako dobro mjesto u dvorani", napisao je Kavanagh na Twitteru.

Veliki razlog Conorove dobre forme sigurno se može pronaći i u tome što će se borba održati u kategoriji do 77 kilograma. Dana White je to prokomentirao uz izjavu zašto da borci skidaju kilograme ako su se sami dogovorili da mogu biti teži, a borbu će gledati kao da se održava u lakoj kategoriji. Mislite li da bi tako reagirao i da neki drugi borci lake kategorije dogovore veću težinu? Teško...

Linker
15. travanj 2024 05:55