UFC

Conorov trener nakon hrvanja s ‘Notoriousom‘: ‘On je vrlo, vrlo snažan u ovom trenutku‘

John Kavanagh i Conor McGregor

 Instagram (john Kavanagh)
Čini se kako je najveća MMA zvijezda sve bliže povratku u kavez

Iako Conor McGregor često objavljuje slike s raznoraznih treninga, puno je zapravo nepoznanica oko njegovog povratka u kavez. UFC ne daje nikakve konkretne informacije, a poprilično je izvjesno da McGregor trenutno uopće nije u USADA-inom protokolu za testiranje boraca na doping.

Dakle apsolutno je nepoznato kada i s kime će se Conor boriti onda kad se odluči na povratak u kavez. Međutim, zanimljiv detalj koji se može uočiti na njegovim ovotjednim objavama jeste da McGregor sada odrađuje i grappling treninge što je znak da oporavak od ozljede teče sasvim dobro.

Koliko je McGregor posvećen treningu i kako izgleda na treninzima, djelomično je otkrio njegov dugogodišnji trener John Kavanagh. On je u razgovovu za BBC govorio u hvalospjevima o daleko najuspješnijem izdanku SBG dvorane.

‘‘On je zdrav, sretan je i sjajno ga je opet imati ovdje. Posljednjih nekoliko treninga bili su orijentirani na MMA i on ima sva dopuštenja liječnika za takve treninge. Sinoć je odradio sjajan trening, nekoliko smo rundi odradili. Nije ništa izgubio i sjajno je izgledao.‘‘, započeo je Kavanagh.

Vidljivo je kako je McGregor nabio ponešto mišićne mase i djeluje krupnije nego ikad. Moguće je da će se Conor vratiti nastupima u velter kategoriji, a Kavanagh je opisao utjecaj dodatne mase na Conorovu snagu.

‘‘Sinoć sam dobio priliku malo hrvati s njim i dobro sam osjetio tu snagu. Kad ta ruka gorile završi oko vašeg vrata, osjeti se kako je pritisak još snažniji. Dakle, on je vrlo, vrlo snažan u ovom trenutku. Ali gledajte, kad dođem u fazu biranja težinske kategorije i protivnika, nitko nije veći profesionalac od Conora kad je u pitanju skidanje kilaže i sve će biti pravilno odrađeno.‘‘, poručio je John.

Koliko je Kavanagh realan ili se radi o ‘‘hypeanju‘‘ svog borca, saznat ćemo onog trenutka kad se Conor napokon vrati u kavez.

Linker
29. travanj 2024 10:55