K1 i Boks

Jake Paul otkrio tko između Diaza i McGregora predstavlja težeg protivnika: ‘On je definitivno bolji‘

New York City, NY - Boxer Jake Paul answers questions from the media during a press conference for his upcoming cruiserweight fight against boxer Hasim Rahman at Madison Square Garden in New York City.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 706936357, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Jake Paul, Credit line: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Popularni boksač i YouTuber iz Ohia zainteresiran je za meč s obojicom

Veliku medijsku pažnju uživa Jake Paul uoči svog sljedećeg nastupa koji ga čeka 6. kolovoza (osmi mjesec). Hasim Rahman Jr. bit će njegov sljedeći protivnik, a mora se priznati kako Paul radi jako dobru promociju, naročito kroz prozivke s Conorom McGregorom.

Nije tajna kako je irska MMA zvijezda najpoželjniji protivnik za Jakea Paula i sam Paul ne taji činjenicu da se nada toj borbi. To je potvrdio i u razgovoru za Morning Kombat.

‘‘Mislim da je jako moguć taj meč. On je neaktivan, a ja sam taj koji se bori. Ja gradim svoj ‘brand‘ i idem prema gore, dok je njegova karijera u silaznoj putanji. Ako se zvijezde poklope, možemo to odraditi, sto posto.‘‘, rekao je Paul, a zatim se osvrnuo i na činjenicu da ga je McGregor nedavno nazvao ‘‘promašajem‘‘.

‘‘Conor će učiniti sve da me diskreditira, ali on samo želi pažnju. Ako sam nitko i ništa, zašto mi se obraćaš ‘tvitovima‘ 10 minuta nakon što moje izjave izađu u medije? Kao da ima uključene obavijesti o meni.‘‘, dodao je Paul.

Jedan od MMA boraca s kojim bi se Jake rado obračunao jeste i Nate Diaz. Borac iz Stocktona svim silama pokušava izaći iz ugovora s UFC-om, a preostao mu je još samo jedan meč prema trenutnom ugovoru. UFC ga koči tako što mu ne žele ugovoriti borbu dok ne potpiše novi ugovor, a odlaskom iz UFC-a, šanse za obračun Diaza i Paula postale bi drastično veće.

‘‘On zna gdje bi zaradio najveći novac. Puno tipova je svjesno toga i stoga žele izaći iz svojih ugovora da dođu do svoje zarade.‘‘, rekao je Jake.

Kad je u pitanju borac za kojeg smatra da bi mu predstavljao teži izazov, Jake Paul djeluje poprilično sigurno po tom pitanju.

‘‘Mislim da je to Conor zbog iskustva dijeljenja ringa s Floydom Mayweatherom. On je definitivno bolji udarač. Nate prima puno udaraca.‘‘, ukratko je Paul pojasnio.

McGregor i Diaz odradili su dva međusobna meča, ali prema MMA pravilima. U prvoj borbi Diaz je uvjerljivo slavio prekidom u drugoj rundi, a drugi meč otišao je na stranu Conora McGregora, većinskom odlukom sudaca.

Linker
19. travanj 2024 11:42