UFC

Cormier ima jako dobar prijedlog: ‘Želim gledati borbu između Whittakera i Usmana, definitivno me zanima!‘

Robert Whittaker i Kamaru Usman

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia, Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Borba između Whittakera i Usmana možda sada i ima smisla jer obojica dolaze iz poraza, a to su dva jaka imena koja bi sigurno privukla pažnju borilačkih fanova

Nedavno je Kamaru Usman na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju pokazao kako još uvijek nije za mirovinu, a protiv Khamzata Chimaeva se borio u srednjoj kategoriji. Bivši prvak velter kategorije je Chimaevu zadao velike glavobolje, no ‘‘Borz‘‘ je ipak uspio izvući pobjedu sudačkom odlukom.

Ideja da Kamaru Usman ostane u srednjoj kategoriji se čini jako zanimljivom, a s tim se slaže i Daniel Cormier. Za Usmana u srednjoj ima dosta jako dobrih mečeva, a jučer je na ESPN-u predložio da njegov sljedeći nastup bude protiv Roberta Whittakera:

‘‘Mene to zanima, ja sam apsolutno za ovu borbu. Ovo je velika borba, a mislim da obojica zaslužuju izaći na veliki meč svaki puta kada ulaze u kavez. Dakle, ako se već ne bore za titule, mislim da bi se trebali boriti u mečevima koji su na nivou borbi za pojas. Mene to apsolutno zanima, definitivno sam za borbu između Kamarua Usmana i Roberta Whittakera‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘.

Međutim, Usman nije siguran koji je njegov sljedeći potez:

‘‘Što se tiče planova, ne znam, sve je to malo u magli. Ne smeta mi ostati u srednjoj kategoriji. Naravno, veličina je na početku bila drugačija, ali ja sam borac za titulu. Dakle, od sada želim borbe na pet rundi a ne na tri. Srednja kategorija mi leži, ali javit ću sve na vrijeme‘‘, rekao je nedavno Usman.

Borba između Whittakera i Usmana možda sada i ima smisla jer obojica dolaze iz poraza, a to su dva jaka imena koja bi sigurno privukla pažnju borilačkih fanova.

Linker
26. travanj 2024 09:17