UFC

Cormier poručio Gustafssonu nakon novog poraza: ‘Moraš otići, jedan si od najboljih ali brada je otišla‘

Cormier i Gustafsson

 Screenshot (youtube, Ufc)
Mudre riječi je napisao UFC-ov komentator

Nakon što je sinoć, možemo slobodno reći ponižen, Alexander Gustafsson se oglasio na svom Twitter profilu u kojem je rekao da je u redu i zahvalio se na podršci. Podsjećamo, u prvoj ga je rundi nokautirao Nikita Krylov te mu tako nanio novi poraz.

Tijekom samog eventa i borbe, fanovi i drugi borci su negodovali po društvenim mrežama. Nije to ni čudno jer većina njih pamti Gustafssona iz mečeva protiv Jonesa, te vjerojatno većini teško pada gledati jednog takvog veterana kako tako lagano pada i uništava si reputaciju.

Gustafsson je nakon jedne godine pauze prvo odradio meč u teškoj kategoriji protiv Fabricija Werduma, kojeg je također izgubio prekidom. Zatim dolazi pauza od čak dvije godine i ovaj sinoćnji neslavni poraz od Krylova, a izgubio ga je također prekidom u prvoj rundi.

Nije to sjelo ni njegovom bivšem protivniku, trenutnom UFC-ovom komentatoru Danielu Cormieru. Cormier se oglasio na svom Twitter profilu gdje je napisao:

‘‘Gustafsson je gotov. Mora otići, ovi udarci su jaki ali on je znao primati i jače. Nemaš više bradu, moraš otići, prijatelju. Svi mi imamo rok trajanja. Jedan si od najboljih koji nikad nije osvojio titulu.‘‘

Teško se ne složiti s riječima Daniela Cormiera. Gustafsson uistinu jest jedan od velikana sporta i svoje kategorije, te bi se upravo zato trebao povući da nam svima u sjećanju ostane kao jedan od najboljih.

Linker
20. travanj 2024 16:31