UFC

Alexander Gustafsson se još ne namjerava povući! Krajem godine ga čeka još jedan veteran

Gustafsson i OSP

 Screenshot (youtube, Themaclife, Mmafightingonsbn)
Nakon poraza od Krylova su svi mislili da je to njegov posljednji nastup

Nakon što mu je na UFC-ovoj priredbi u Londonu Nikita Krylov nanio težak poraz, činilo se da je to zadnji put da gledamo Alexandera Gustafssona u kavezu. No, izgleda da smo se svi prevarili jer će se Gus boriti na UFC 282 priredbi.

Iako ćemo Gustafssona svi pamtiti kao borca koji je Jonesu pružao najteže mečeve u karijeri, treba priznati da u posljednjim mečevima to nije taj borac. Sustigle su ga godine te je postao istrošen, a Krylov mu je ovog ljeta nanio četvrti poraz u nizu i prvi nakon dvogodišnje pauze nakon poraza u teškoj kategoriji od Fabricija Werduma.

Posljednji je put Gustafsson pobijedio čak 2017. godine kada je nokautirao bivšeg prvaka Glovera Teixeiru, a sada ga čeka još jedan veteran i to Ovince St. Preux. Iako ni njegova karijera u zadnje vrijeme nije bajna, ipak u posljednjih pet mečeva ima dvije pobjede.

OSP se posljednji puta borio u trećem mjesecu ove godine kada je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio ‘‘Shoguna‘‘ Ruu, a prije toga su ga nokautirali Tanner Boser i Jamahal Hill. U ovoj godini se borio samo jednom i to protiv ‘‘Shouguna‘‘, a na UFC 282 će ga čekati legendarni Gustafsson.

S obzirom da je Gustafsson teško poražen u posljednjem meču, bilo je za očekivati da se oprosti od sporta. Međutim, izgleda da to još uvijek neće učiniti jer ga 10.12. čeka još jedan veteran, a cijeli event predvode Jiri Prochazka i Glover Teixeira.

Linker
20. travanj 2024 03:19