UFC

Cormier se obratio javnosti: 'Ispričavam se što sam vas iznevjerio!'

Daniel Cormir i Joe Rogan
 Youtube
Daniel Cormier odlučio se obratiti fanovima i prijateljima putem društvenih mreža. Otvorenim pismom se ispričao svima koje je razočarao, dok je Stipi Miočiću još jednom čestitao na pobjedi.

U svojoj možda posljednjoj borbi u karijeri, Daniel Cormier odradio je sjajne tri runde protiv Stipe Miočića i bio je blizu ostvarenja svoje namjere, potvrdi da je najbolji teškaš u UFC povijesti. Ipak, sjajna taktika u četvrtoj rundi dovela je do preokreta i njegovog poraza. Emotivno slomljeni Cormier nešto je rekao u Octagonu nakon borbe, no ono pravo obraćanje došlo je jučer u večernjim satima. Vrlo emotivnu poruku ostavio je sada već bivši dvostruki UFC-ov prvak.

"Ne mogu opisati razočaranje koje osjećam proteklih par dana. Jako mi je žao što sam vas iznevjerio. Ispričavam se mojoj supruzi i djeci što su tome morali svjedočiti. Nisam želio da gledate tako nešto i srce mi se slomi svaki put kad pomislim koliko vas je to boljelo. Ispričavam se i trenerima, cijenim sve što ste uložili u mene. Fanovima zahvaljujem na svoj ljubavi i podršci koja me vodila do svih mojih postignuća. Stipi i njegovom timu čestitam na sjajnoj pobjedi, pokazali ste veliko srce i borbenost, vi ste definicija clevelandske čvrstoće. Dani Whiteu i UFC-u želim zahvaliti na svemu što su učinili za mene i moju obitelj. Ovo je bilo najbolje moguće putovanje. Sad je na meni da donesem odluku što ću napraviti iduće i čim ju donesem znat ćete istog trenutka", napisao je DC uz objavu fotografije na društvenim mrežama.

Dana White je odmah nakon priredbe izjavio kako ne želi vidjeti Cormierovo umirovljenje i kako vjeruje da u njemu još uvijek ima volje i kvalitete za nastavak. Spomenuo je trilogiju s Miočićem koja bi sigurno bila hit. Znajući koliko je Cormier kompetitivan tip, želja za tako nečim bi mu se brzo mogla pojaviti.

Linker
20. travanj 2024 14:45