UFC

Cormier smatra da će Jones biti dobar u teškoj: ‘Znao se mučiti sa većim likovima u poluteškoj‘

 Jon Jones 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao da ima dosta zanimljivih borbi za njega u teškoj kategoriji, ali da se mora već jednom odvažiti

Uskoro će se napuniti pune tri godine otkako po mnogima najbolji borac svih vremena, Jon Jones, nije nastupao. U drugom mjesecu 2020. godine pobijedio je Dominicka Reyesa nakon čega je najavio prelazak u tešku kategoriju, no taj debi čekamo još uvijek.

Odmah nakon pobjede nad Reyesom Jones je najavio prelazak u tešku kategoriju, ali je i počeo nabijati kilažu te se mnogima činilo da nećemo toliko dugo čekati na prvi nastup u teškoj, no nije bilo tako.

Nadolazeća 2023. se ponovno spominje kao godina u kojoj će Jones sigurno nastupati, a DC smatra da bi to moglo biti zabavno, a istaknuo je kako je Jones uvijek imao problema sa većim i dužim borcima.

‘‘Mislim da će biti u redu. Tip je dobar borac, jako talentiran. Mislim da će mu biti u redu u teškoj kategoriji. Ali na njemu je da napravi taj skok, imam osjećaj da cijelu vječnost čekamo da dođe u tu kategoriju.‘‘, rekao je DC za Sirius XM.

‘‘U trenutku kada uistinu napravi taj skok u tešku kategoriju, učinit će kategoriju puno uzbudljivijom i zabavnijom. Ali neki mečevi u kojima bi bili Francis Ngannou, Curtis Blaydes ili Ciryl Gane, to bi bile velike borbe. No, i u poluteškoj se znao mučiti sa većim tipovima. Mislim da je to zabavno za dodati. Ali sigurno ima zanimljivih mečeva za njega.‘‘, zaključio je Cormier.

Kada će Jones napraviti taj skok i početi se boriti u teškoj kategoriji ne znamo, no nadamo se kako nećemo čekati još tri godine.

Linker
27. travanj 2024 03:10