UFC

Cormier tvrdi da mu je Strickland nešto priznao: ‘Svjestan je da će revanš izgledati drugačije‘

 Israel Adesanya vs. Sean Strickland

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Revanš će bez dvojbe biti dosta teži meč za prvaka Stricklanda jer Adesanya sigurno neće dvaput ponoviti onako loš nastup

Teško je za povjerovati da je Sean Strickland sposoban učiniti ono što je učinio Israelu Adesanyi proteklog vikenda na UFC 293 priredbi. U potpunosti je neutralizirao dotadašnjeg prvaka i okitio se pojasom u srednjoj kategoriji (kojeg je, usputno rečeno, već pokidao), a revanš protiv Adesanye je sve izgledniji scenarij.

Bit će to psihički težak meč i povratak za bivšeg prvaka, ali izgleda da Strickland nikako neće podcijeniti Adesanyu zbog toga. Daniel Cormier je rekao da mu je Strickland priznao da će revanš između njih dvojice biti jako težak meč.

‘‘Sjeli smo i razgovarali minutu i pitao sam ga kako se osjećao kada je bio unutra. Sean mi je rekao kako nije mogao vjerovati što se događa. Čovjek nije mogao vjerovati što se događa. Vjerujem da nije mogao procesuirati situaciju ne samo zato što je pobjeđivao Adesanyu, nego zato što ga je pobjeđivao na taj način. Rekao mi je ‘DC, kunem ti se, nisam očekivao da će borba izgledati ovako. Radio sam mu što sam htio. Ne razumijem‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Također, rekao mi je jednu stvar za koju vjerujem da je ključna. Rekao mi je kako smatra da će u revanšu biti puno teža borba. Također, misli da ga je Adesanya jako podcijenio‘‘, dodao je.

Revanš će bez dvojbe biti dosta teži meč za prvaka Stricklanda jer Adesanya sigurno neće dvaput ponoviti onako loš nastup. S druge strane, Strickland je pokazao kako zna i može pobijediti Adesanyu, stoga ne treba ništa oduzimati od njegove velike pobjede.

Linker
02. svibanj 2024 20:11