UFC

Dricus Du Plessis odgovorio Dani Whiteu: ‘Nije u redu što me proziva, uvijek sam prihvaćao njihov ‘short notice!‘‘

Dana White i Dricus Du Plessis

 Ufc
Dana je možda samo želio još jednu laganu obranu titule za Adesanyu, a to možemo zaključiti iz činjenice da je htio ozlijeđenog Dricusa u tom meču i to na ‘short notice

Dricus Du Plessis je borac koji se trebao boriti protiv Adesanye na UFC 293 priredbi, no zbog ozljede to ipak nije mogao. UFC je u cijelu priču onda ubacio Seana Stricklanda koji je i pobijedio Adesanyu, a prije toga svega je Dana White kritizirao Dricusa zato što nije mogao prihvatiti ovaj meč.

‘‘Znate kako se osjećam oko tih ljudi koji odbijaju borbe‘‘, rekao je Dana kada su ga pitali za Dricusa, implicirajući da si je ‘‘pucao u nogu‘‘. Dricus mu je sada konačno i odgovorio, a rekao je kako nije pošteno da sada tako govori o njemu, a sve borbe je prihvaćao na ‘‘short notice‘‘.

‘‘Bio sam spreman objasniti svaku situaciju oko ove borbe, a to što Dana kaže da nije sretan sa mnom što sam odbio borbu sedam tjedana prije s ozljedom, ne znam što da kažem. Ne razumijem. To je biznis, razumijem, ali ako pogledate moj rezime, vidjet ćete da sam ja tip koji ne odbija borbe‘‘, rekao je Dricus za FightWave.

‘‘Pogotovo ne odbijam borbe ako nemam jako dobar razlog. Uzimao sam borbe na ‘short notice‘ više puta, svaki put kada su me nazvali, rekao sam ‘idemo‘. Ovog puta to nije bilo moguće zbog ozljede‘‘, dodao je.

Dana je možda samo želio još jednu laganu obranu titule za Adesanyu, a to možemo zaključiti iz činjenice da je htio ozlijeđenog Dricusa u tom meču i to na ‘short notice‘. No, kako je i sam rekao, ovo je biznis i više nema garanciju za ništa. Iako je pobijedio Whittakera, možda mu ni to ne donese napad na titulu.

Linker
24. travanj 2024 19:23