UFC

Cormier tvrdi da Reyes ima 'ključnu stvar koja dokazano Jonesu zadaje probleme'

 Screenshot (YouTube)
Dominick Reyes upisao je ovog vikenda 12. pobjedu u isto toliko profesionalnih MMA nastupa. Ovaj talentirani poluteškaš u Bostonu je nokautirao Chrisa Weidmana i odmah zatražio meč s Jonom Jonesom.

"Hej Jon, ne želim nikakve usluge, ali želim taj pojas", odmah je u kamere još iz Octagona ispalio Reyes, da bi nešto kasnije na press konferenciji objasnio zašto je baš on taj koji će Jonesu zadati najviše problema.

S 29-godišnjim 'The Devastatorom' se donekle složio i bivši UFC-ov prvak, a ujedno i borac koji je dvaput odmjerio snage s Jonesom - Daniel Cormier.

"Mislim da je to dobar 'matchup'. Reyes je dobro građen i pokazao je da može zaustaviti rušenja. Smatram da bi to bila sjajna borba. Dominick je dosad učinio sve kako treba i jako sam impresioniran njime. Smatram i da ima jednu ključnu stvar koja dokazano stvara Jonesu probleme, a to je veličina", zaključio je 'DC' u analizi za ESPN, a na odgovor 'Bonesa' nije se dugo čekalo.

"Veličina definitivno nije moj problem", bila je reakcija Jonesa na tu temu prema BJpenn.com portalu, a prvak iz poluteške nije propustio odgovoriti i Reyesu:

"Mnogi su pričali sranja i svi su redom pali. Isto će biti i s tobom", napisao je Jones na Twitteru.

Linker
14. travanj 2024 13:09