UFC

Cormier upozorio Pereiru da ne zna što radi: ‘On ovo ne razumije, ali ne treba gledati unazad prema Izzyju!‘

Alex Pereira i Israel Adesanya 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Bilo bi odlično da Adesanya zasluži napasti titulu u poluteškoj, no to sada nije slučaj

Bilo je za očekivati da će, u slučaju pobjede, Alex Pereira prozvati Jamahala Hilla kojemu je UFC obećao napad na titulu kada se oporavi, no ‘‘Poatan‘‘ se nije odlučio za takav potez. Umjesto toga prozvao je svog starog rivala Adesanyu, rekavši da ga želi ‘‘izbaviti‘‘.

Sve i da Adesanya dođe odmah u polutešku, ne može se boriti s Pereirom jer nema na osnovu čega dobiti napad na titulu u ovoj kategoriji. Daniel Cormier je također upozorio Pereiru da ne gleda unatrag, nego da se fokusira na nove izazove:

‘‘Moje mišljenje oko cijelog tog rivalstva je sada da možda griješi što gleda unazad prema Izzyju. Znate što time radi? Daje Izzyju moć nad njim. Izzy samo sjedi na kauču i sve to promatra. Vidjeli ste kako je Izzy reagirao, samo mu se smijao‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Razumijem, želiš ga pobijediti i poslati ga gdje mu je mjesto. Ali svaki put kada govoriš o njemu, pogotovo kada si na vrhu, daješ mu moć nad sobom. Adesanya je rekao kako posjeduje puno stanova, ali da mu je najveći onaj u Pereirinoj glavi. Mislim da Pereira to ne razumije‘‘, dodao je.

Bilo bi odlično da Adesanya zasluži napasti titulu u poluteškoj, no to sada nije slučaj. Pereira bi se uistinu trebao okrenuti poluteškašima, te ovo rivalstvo ostaviti iza sebe.

Linker
02. svibanj 2024 07:12