UFC

Jamahal Hill obećao da će ‘uspavati‘ Pereiru na nogama: ‘Ne planiram hrvati s njim, sve ću vam nabiti na nos!‘

Jamahal Hill 

 Leandro Bernardes/Zuma Press/Profimedia
Tko god se s Pereirom do sada pokušavao nadmetati u ‘‘stand-upu‘‘, nije dobro prošao

Jamahal Hill trebao bi biti sljedeći protivnik Alexa Pereire, a UFC mu je prilikom napuštanja pojasa obećao napad na isti čim se oporavi. Scenarij je to kakav je doživio i Prochazka, tako da ne sumnjamo kako će UFC uistinu i održati svoju riječ te da će upariti ova dva atraktivna borca.

Iz prvih je redova Hill svjedočio ‘‘Poatanovom‘‘ osvajanju pojasa protiv bivšeg prvaka Prochazke, no nije impresioniran onime što je vidio. Jučer je obećao kako neće ni pokušavati rušiti Pereiru te je najavio i nokaut na nogama:

‘‘Zapišite moje riječi, ja ga ne namjeravam rušiti, niti s njim hrvati. Planiram ostati ondje gdje svi vi mislite da je neviđen jer je radio kickboks, a ja nisam. Ovo je drugi sport. Ja sam u MMA-u godinama, srastao sam s ovim sportom. Kada god se budem borio s njim, uspavat ću ga na nogama. A kad to učinim, svima ću van to nabiti na nos‘‘, rekao je Hill na svom YouTube kanalu.

‘‘Neću to Alexu nabijati na nos, on je moj prijatelj, ali vama svima ostalima hoću. Ja sam bolji u ovome poslu, legitiman sam broj jedan. Kada su u pitanju postignuća, sigurno sam jedan od dvojice najboljih na svijetu. To je zato što sam kralj‘‘, dodao je.

Tko god se s Pereirom do sada pokušavao nadmetati u ‘‘stand-upu‘‘, nije dobro prošao. No tko zna, možda Hill ipak uspije razuvjeriti sve i učiniti ovo što je obećao. To neće biti lagan zadatak, ali jedva čekamo ovaj meč u poluteškoj kategoriji.

Linker
02. svibanj 2024 21:54