UFC

Cormier usporedio Iliu Topuriu s Conorom McGregorom: ‘Izgleda kao on kada se borio protiv Josea Alda!‘

Ilia Topuria i Conor McGregor

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Ukoliko Topuria uistinu uspije provesti sve što je najavljivao, uistinu bi i mogao krenuti tim stopama. Međutim, čeka ga sve samo ne lagan protivnik i meč

Puno toga u ovim danima govori izazivač u perolakoj kategoriji, Ilia Topuria. Za točno tjedan dana očekuje ga meč života i najteži protivnik do sada, odnosno prvak Alexander Volkanovski, no mladi Topuria ima puno samopouzdanja. Svojim istupima odaje kao da ni trenutka ne sumnja u svoju pobjedu, a to ćemo imati prilike uskoro i vidjeti.

Cijelu medijsku ličnost Ilie Topurije, Daniel Cormier uspoređuje s onom Conora McGregora. Jučer je DC rekao kako ga Topuria neodoljivo podsjeća na njega, pogotovo prije meča protiv Josea Alda:

‘‘Izgleda da je ono što Topuria želi, jest staviti pritisak na sebe. Ovaj tip je upravo rekao da će nakon priredbe izdati film o tome kako je postao prvak svijeta. Lik je na Instagramu u opis dodao da je prvak perolake kategorije. Rekao je kako se želi boriti na stadionu kojeg inače puni Real Madrid. No, taj tip ne djeluje uopće kao da je pod pritiskom‘‘, rekao je Cormier na svom ‘‘YouTube kanalu‘‘.

‘‘Sve me to podsjeća na Conora McGregora prije borbe s Aldom. On je tada točno najavljivao što će se dogoditi kao da je sve znao, a onda je postao zvijezda kakvu UFC, niti bilo tko drugi nije vidio. Ilia Topuria ima iste aspiracije‘‘, dodao je.

Ukoliko Topuria uistinu uspije provesti sve što je najavljivao, uistinu bi i mogao krenuti tim stopama. Međutim, čeka ga sve samo ne lagan protivnik i meč, a bit će zanimljivo i vidjeti koliko je taj pritisak utjecao na njega. Do priredbe je točno tjedan dana, tako da jedva čekamo!

Linker
29. travanj 2024 19:58