UFC

Cormier uzvratio Jonesu pa ubrzo dobio novi odgovor: 'Prijatelju, navijam za tebe...'

Daniel Cormier
 Screenshot (YouTube, UFC)
Jon Jones i Daniel Cormier nastavili su razmjenjivati udarce na društvenim mrežama

Veliki rivali ponovno su se posvađali nakon što je prije nekoliko dana Cormier izjavio da Jones "nikako ne može biti najbolji svih vremena". Bivši dvostruki UFC-ov prvak svoj je zaključak temeljio na 'Bonesovim' problemima s dopinškim testiranjima, a njegove su izjave samo potaknule novu raspravu.

Jones je tako nedugo nakon toga 'DC-ju' poručio da "on nema nikakvo pravo pričati o GOAT statusu", a provocirao ga je i izjavama poput one da je "s porazom odustao od sporta, fanova i ostavštine".

Cormier nove 'udarce' nije mogao ignorirati pa je tako sada stigla i njegova nova reakcija.

"Glupane, nakon što sam izgubio od tebe, dok si bio na supstancama za poboljšanje performansi, osvojio sam titulu u poluteškoj, a potom i onu u teškoj kategoriji. Zatim sam imao operaciju leđa, a onda me i Stipe pobijedio dva puta. Da, to sigurno zvuči poput odustajanja, ha? Imam 41 godinu. Hajemo vidjeti što ćeš ti raditi s 41 godinom. Gubitniče, jedva čekam vidjeti", poručio je Cormier u svom odgovoru.

Ubrzo nakon toga, preko Twittera se ponovno oglasio i njegov rival.

"Daniele, je li to način za razgovor s nekim tko je iznad tebe? Dok ja dođem do svoje 40-te već ću nekih pet godina biti u mirovini. To se događa kad pobjeđuješ u velikim okršajima. Tko zna, možda ćeš biti najbolji srednjoškolski trener ikada, navijam za tebe prijatelju. Nemoj pričati sranja i neću trebati biti toliko zločest. Napadneš li lava, onda bolje budi spreman na to da postoji mogućnost da povrijedim tvoje osjećaje", uzvratio je Jones.

Linker
25. travanj 2024 17:16