UFC

Cormierov savjet: Evo na što se Poirier ‘mora osloniti‘ ako želi imati šanse u borbi s McGregorom

Dustin Poirier
 STRINGER
‘Teško je zaboraviti, ali to želite zapamtiti i onda iskoristiti za motivaciju‘

Daniel Cormier nije htio prognozirati borbu Conora McGregora i Dustina Poiriera. Zapravo, bivši dvostruki prvak rekao je da to ni ne smije raditi jer će 23. siječnja u Abu Dhabiju biti jedan od komentatora zaduženih za veliki UFC 257.

"To što komentiram me spasilo od prognoziranja jer to više ni ne smijem raditi. Pored toga, spasilo me i od suočavanja s onim borcima koji su osjetljivi oko toga jesam li ili ne prognozirao njihovu pobjedu", rekao je Cormier u razgovoru za South China Morning Post.

Iako nam nije otkrio svoju prognozu, 'DC' je imao jedan savjet za Poiriera koji će pokušati osvetiti težak poraz iz 2014. godine.

"Kada izgubiš borbu i onda ulaziš u drugu... Znam sve o tome. S 'Rumbleom' (Anthonyjem Johnsonom) sam se borio dva puta, dva puta sam se borio i s Jonom Jonesom, a sa Stipom (Miočićem) tri puta. Sedam od 25 borbi sam odraditi protiv tri lika. Stoga mislim da bilo koji borac može sam sebe uvjeriti da ga je protivnik jednostavno 'zakačio' i to je ono na što će se Dustin morati osloniti kako bi sam sebi dao šansu. Da, teško je zaboraviti, ali to želite zapamtiti i onda iskoristiti za motivaciju pred revanš", smatra Cormier.

Kome vi dajete prednost, Conoru ili Dustinu?

Linker
26. travanj 2024 07:01