UFC

Cory Sandhagen otkrio što mu je Dana White rekao nakon neatraktivnog nastupa: ‘Ne možete me mrziti‘

Cory Sandhagen

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
Barem nam je Sandhagen do sada pružio hrpu atraktivnih nastupa tako da mu se može oprostiti ovaj jedan manje atraktivan

Proteklog je vikenda Cory Sandhagen svladao Roba Fonta jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi, ali ruku na srce, meč je bio sve samo na atraktivan. Demonstrirao je Cory kako i u hrvačkom dijelu borbe ima što za reći, no osim rušenja i kontrole u parteru, ništa drugo nije pružio u ovoj borbi.

Nakon pobjede je rekao da želi napasti titulu protiv pobjednika između Sterlinga i O‘Malleyja, ali su mu nakon onakvog nastupa mnogi rekli da zaboravi napad na titulu. Međutim, Cory je razgovarao s Danom Whiteom te je otkrio što mu je rekao na onakav nastup:

‘‘Zapravo sam razgovarao i s Danom Whiteom o ovom nastupu. Rekao sam mu da mi se dogodilo to i to te da sam se htio više otvoriti ali da se jednostavno nisam osjećao ugodno. On je uistinu bio cool s tim. To mu je bilo u redu. Samo mi je poželio da se oporavim i bio je jako ugodan oko toga‘‘, rekao je Sandhagen u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Svjestan sam da mi je ta borba malo oduzela na zaletu, ali trebate biti svjesni i ostalih stvari van borbe. Čak i unutar borbe jer sam bio ozlijeđen, ne možete me previše mrziti zbog toga što sam pokazao. To je i dalje 50-45 protiv jednog od najboljih likova na svijetu‘‘, dodao je Sandhagen.

Iako mu nastup nije bio atraktivan, pobjeda je upisana i to je jedino što se kasnije računa. Barem nam je Sandhagen do sada pružio hrpu atraktivnih nastupa tako da mu se može oprostiti ovaj jedan manje atraktivan.

Linker
03. svibanj 2024 05:30