UFC

Demetrious Johnson ponovno razmišlja o UFC-u? ‘Borba protiv Pantoje bi bila jako teška‘

Demetrious Johnson 

 Christopher Colon/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Vjerujemo da je jako puno onih koji bi s oduševljenjem dočekali vijest kako se Demetrious vraća u UFC i napada titulu u muha kategoriji

Po mnogima najbolji borac svih vremena, Demetrious Johnson, nije nastupio od petog mjeseca ove godine i ONE on Prime Video 10 priredbe kada je po drugi puta porazio Adriana Moraesa i obranio svoj pojas u muha kategoriji u ONE Championshipu. Nedavno je rekao da ne zna što je za njega sljedeće, pogotovo jer ima već 36 godina.

Izgleda da ‘‘Mighty Mouse‘‘ razmišlja i o UFC-u. Sinoć je razgovarao za MMA Junkie te je rekao kako mu glavom prolazi borba protiv novog UFC-ovog prvaka u muha kategoriji, Alexandrea Pantoje.

‘‘To bi bila jako teška borba, jako teška borba. Najveća stvar je to što mislim da Pantoja ima odličan jiu-jitsu. Jako je čvrst. Ima odličnu bradu. Mislim da bih morao koristiti svoj cijeli set vještina da ga pobijedim u to vrijeme kada sa bio u UFC-u. On je zaokružen borac, udara jako, ruši ljude i može ih nokautirati. To bi bila odlična borba‘‘, rekao je Johnson.

‘‘Uvijek mi je drago vidjeti da bilo koji sportaš uspije – pogotovo Pantoja. Upravo je pobijedio Brandona Morena. Nekako sam uvijek imao osjećaj da je Pantoja crna ovca u diviziji. Puno puta, borac koji nije najbolji atleta dobije priliku zasjati pod velikim svjetlima i na velikoj pozornici, zbog toga sam jako sretan zbog Pantoje‘‘, zaključio je.

Vjerujemo da je jako puno onih koji bi s oduševljenjem dočekali vijest kako se Demetrious vraća u UFC i napada titulu u muha kategoriji. Koliko je to realno, ne znamo, ali djeluje kao da je njemu u ONE Championshipu jako dobro.

Linker
01. svibanj 2024 06:45