UFC

Covington se žestoko sukobio s Mieshom Tate: 'Najviše si se proslavila objavljivanjem golišavih fotografija!'

Miesha Tate i Colby Covington
 Instagram
Nova osoba s kojom je Colby Covington ušao u verbalni rat je bivša UFC prvakinja, a danas dopredsjednica ONE Championship promocije, Miesha Tate. Oni su počeli žestoko raspravljati u eteru jedne radijske emisije, na kraju čega je Covington trajno uklonjen iz budućih gostovanja u istoj.

Riječ je o radijskoj emisiji “MMA Tonight” na Sirius XM postaji, gdje je Miesha Tate inače suvoditeljica. U eter su nakon velike borbe protiv Robbieja Lawlera pozvali Colbyja Covingtona.

Portal MMA Junkie prenio je zapravo glavne i najzanimljivije dijelove emisije. A sve je krenulo kad je Miesha Tate upitala Covingtona zašto je Robbieja Lawlera nazvao legendom, dok prema nekim drugim borcima nije pokazao niti približno poštovanja. On joj nije odgovorio nego je okrenuo temu na neke njene ranije izjave.

"Ovo mi se konstantno vraća. Ljudi mi konstantno govore kako si govorila ružne stvari o meni, kako sam ovakav ili onakav. Mislim kako je to podosta licemjerno od tebe, budući da si daleko od savršene osobe. Mislim da imaš itekako puno skeleta u svom ormaru", rekao je Covington, nakon čega je zapravo krenula prava rasprava.

Tate je takva izjava jako uvrijedila, a voditelj Ryan McKinnell nije sakrivao kako je na njenoj strani. Miesha je zapravo objasnila kako je ostala zatečena, jer smatra da kao Amerikanka ima pravo na iznošenje svog mišljenja i da je to nešto što bi Colby trebao cijeniti. Ipak, posebno ga je razbjesnila izjava spomenutog voditelja.

"Zar ti ne razumiješ da je to dio njenog posla? Ona je postala analitičar s ciljem da daje svoje mišljenje o sportu. Ti si dio sporta, ti si onaj koji stvara naslove i koji stvara kontroverze. Također si napravio dobre naslove oko uzbudljivih borbi, kao što je bila i ona subotnja. Nema tu nikakvih osobnih napada na Colbyja Covingtona", rekao je McKinnell.

Colby je tad krenuo Tate nazivati licemjernom osobom koja se proslavila porazima od Ronde Rousey i objavom golišavih fotografija. Na kraju je čak došlo do toga da je izjavio kako je potpuno gole fotografije, koje su se nedavno pojavile na internetu, zapravo sama pustila.

"Nisam tu da bih uljepšavao stvari. Govorim vam kao stvarno osoba. Ako ćete govoriti o meni, tu sam da se obranim. Uostalom, došao sam vam napraviti najveći broj slušatelja u povijesti emisije", rekao je Colby prije nego je ukoren od strane voditelje te je na kraju potjeran iz etera uz poruku kako u toj emisiji više nikad neće gostovati.

No, to je Colby Covington, zar ne? Kad je krenuo graditi takav imidž, onda tako mora i nastaviti da ne bi slučajno ispao "lažnjak". A to neće biti lak posao. Tako da nema sumnje kako će se u procesu morati posvađati s još nekih velikim imenima iz svijeta MMA. To je put koji je odabrao i sad više nema izbora, ali čini se kako ga niti ne traži.

Linker
19. travanj 2024 07:13