UFC

(VIDEO) Covington i Usman u žestokoj raspravi tijekom ESPN intervjua: Možemo se potući odmah sada!

Colby Covington i Kamaru Usman
Porazivši Robbieja Lawlera jednoglasnom odlukom sinoć na UFC on ESPN 5 priredbi u Newarku Colby Covington je osigurao borbu za naslov protiv velter prvaka Kamarua Usmana. "Chaos" tako nije gubio vrijeme i odmah nakon pobjede je upao u verbalnu konfrontaciju s Nigerijcem tijekom intervjua koji se uživo emitirao na ESPN- u.

Covington je još u Octagonu prozvao Usmana, a ubrzo nakon toga su se susreli i licem u lice. Bivši privremeni prvak došao je odraditi intervju u ESPN-ovu kabinu za emitiranje gdje je Usman sinoć radio kao analitičar. Uz njih je odmah postavljeno više članova osiguranja.

Stvari su krenule mirno i Usman je čak čestitao Covingtonu na pobjedi da bi zatim bacio prvu provokaciju.

"Stojiš ovdje i nešto kao pričaš. Kad su tebi to narasla muda?", upitao ga je Usman.

Covington mu je odmah upao u riječ i započeo svoju kontru.

"Jedina stvar koju ćeš izgubiti brže nego svoju kosu je taj Power Rangers pojas. Prestani se praviti da si ozlijeđen. Nema te osam mjeseci zbog bruha, a oporavak traje šest tjedana. Prestani glumiti ozljede. Ti si Tyron Wodley 2.0", uzvratio je Covintgon.

Tijekom svađe Covington je također naglasio kako je prvak na putu do osvajanja pojasa slavio nad borcima koje je ovaj već prije njega porazio.

"On je užasan. U čemu je dobar? Pobijedio je moje ostatke nakon što sam ih ja već pobijedio. Pobijedio je borce koji su već bili gotovi. Rafael dos Anjos, Demian Maia, njih sam ja već uništio. On je došao i pokupio ostatke nakon mene. On je šala. On je nitko. Samo radi ono što sam ja već napravio. Ako ja sutra napravim sendvič, on će pokušati napraviti isti takav sendvič."

U jednom trenutku Usman je bo upitan postoji li mogućnost da pojas brani protiv Covingtona na UFC 244 priredbi koja se u studenom održava u Madison Square Gardenu. Usman je reagirao tako što je počeo skidati sako govoreći kako je spreman borbu odraditi na licu mjesta.

"Postoji mogućost da to napravimo večeras", rekao je Usman s čim se Covington složio iako se osiguranje odmah ispriječilo kako ne bi došlo do tučnjave na TV prijenosu.

Rasprava se nastavila i kada su se kamera ugasile, što se vidi u jednom od priloženih videa koje je ESPN objavio putem Twittera.

Linker
20. travanj 2024 10:42