UFC

Covington tvrdi da je 'high kickom' nokautirao Masvidala: 'On dobro zna zašto ne želi sa mnom u Octagon'

Colby Covington i Jorge Masvidal
 Instagram
Kontroverzni velteraš prisjetio se događanja s posljednjeg zajedničkog treninga njega i 'Gamebreda'

Nije dugo trebalo Colbyju Covingtonu da reagira na komentare s kojima je u javnost nedugo nakon završetka UFC-a 251 izašao Jorge Masvidal.

Nakon prve reakcije u kojoj je ismijao meč Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala, 'Chaos' je u razgovoru za Submission Radio otišao korak dalje te analizirao svoj potencijalni susret s 'Gamebredom'.

Covington se pritom prisjetio i njihovog posljednjeg zajedničkog treninga na kojem je Masvidala, navodno, nokautirao 'high kickom'.

"Nema šanse da bi on sa mnom izdržao pet rundi. On duboko u sebi zna da u odnosu na Martyja Fakenewsmana donosim jednu drugu razinu ovoj igri. Upravo zato se ne želi sa mnom naći u Octagonu", započeo je Colby pa otkrio:

"Posljednji put kad smo trenirali ostao je bez svijesti nakon jednog 'high kicka'. Lažirao sam rušenje i onda bacio 'kick'. On zna tko je njegov tatica. To sam ja. On je moj sin i ja sam kralj Miamija. Ja nisam taj koji će birati lagane borbe i protivnike, ja ću se boriti protiv bilo koga. Zašto? Jer sam najbolji na svijetu, a to rade najbolji."

Masvidal, podsjetimo, na press konferenciji nakon završetka UFC-a 251 nije djelovao previše zainteresirano za taj meč.

"Definitivno ne onaj krhki lik s MAGA (Make America Great Again, op.) kapom kojeg je Usman završio, a imao je cijeli kamp iza sebe. Ja sam prihvatio borbu prije šest dana, a nisam bio ni blizu toga da me uzdrma. Definitivno ne ta propalica. Leon Edwards... Ne znam. Ako će brojke imati smisla, uglavnom, bilo tko ako će brojke imati smisla i pored toga me približiti borbi za naslov", rekao je tada Jorge razgovarajući o potencijalnim suparnicima.

Linker
25. travanj 2024 09:01