UFC

‘Čovjek je pravi idiot, nakupina viška kromosoma! Rijetko glup lik, baš me zanima koliki mu je IQ‘

Leon Edwards

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Vrlo je jasno da nema ništa lijepo reći za njega

Colby Covington nema ništa lijepo za reći o aktualnom UFC prvaku u velter kategoriji. UFC 296 zatvara kalendar organizacije za ovu godinu i održava se u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Leon “Rocky” Edwards vraća se u akciju prvi put otkako je u ožujku prošle godine na UFC-u 286 uspješno obranio pojas protiv Kamarua Usmana. Na putu mu stoji nitko drugi nego "Chaos".

"Kao osoba, ‘Leon Scott‘, poznat i kao ‘Leon s niskim IQ-om,‘ koji je njegov stupanj? Koji je njegov stupanj obrazovanja? Kunem se, taj tip je mrmljajući, petljajući idiot. Doslovno uvijek slini sam na sebe. Kao osoba, jednostavno mislim da je taj tip nakupina viška kromosoma. Iskreno, volio bih znati, može li mi netko reći — neki novinar, molim vas, proučite kvocijent inteligencije ‘Leona Scotta‘. Recimo, koji mu je stupanj obrazovanja? Da li je završio srednju školu? Je li uopće završio osnovnu školu? Jer je tip rijetko glup."

Covington je u nekoliko navrata izjavio da se o ovom okršaju prvotno raspravljalo da se dogodi ranije, posebno za UFC-ov povratak u London nakon tog posjeta UFC-u 296. Američki borac tvrdi da je Edwards umjesto toga želio uzeti neku vrstu pauze nakon mečeva s Usmanom. Također, tvrdi da se uvelike pripremio za ilegalne manevre, vjerujući da je Edwards najprljaviji borac u MMA-u.

"Kao borac, ‘Leon Scott‘ je najveći varalica kojeg ovaj sport ikada poznaje. Mislio sam da je ‘Marty (Usman) varalica. Čovječe, ovaj tip čini da ‘Marty‘ izgleda kao svetac. Leon je varalica. Bode ljude u oči, šutira ih u jaja, hvata ogradu. Sramotno", zaključio je.

Linker
02. svibanj 2024 09:05