UFC

Curtis Blaydes: ‘Ako pobijedim Aspinalla idem na pobjednika meča između Tuivase i Ganea‘

Curtis Blaydes

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Smatra da je to europski mini turnir u teškoj kategoriji

Borac UFC-ove teške kategorije smatra da je UFC upravo organizirao teškaški mini turnir u Europi. Blaydes (16-3 MMA, 11-3 UFC) borit će se protiv Toma Aspinalla (12-2 MMA, 5-0 UFC) pred londonskom publikom u subotu navečer.

S druge strane, na pariškom UFC-u borit će se Tai Tuivasa i Ciryl Gane kao glavna borba večeri, a priredba se održava početkom devetog mjeseca. Curtis je istaknuo kako smatra da će pobjednik meča njega i Aspinalla dobiti pobjednika pariškog ‘main eventa‘.

‘‘Pobjeda nad Tomom stavlja me u poziciju da čekam ishod meča Tuivase i Ganea. Mislim da nam je svima to jasno, to je razlog zbog kojeg je UFC na ovaj način dogovorio te borbe. To smo znali u drugom mjesecu kad se Tom borio, ja sam se isto borio, onda su nam dali šest mjeseci pauze. Dakle, vjerojatno dobivam pobjednika te borbe. A pobjednik te borbe ide na titulu‘‘, rekao je Blaydes za MMA Junkie.

Na kraju se dotaknuo i subotnjeg protivnika: ‘‘Vrlo je impresivan, nije standardni veliki, spori i tromi teškaš. Baca kombinacije, atleta je, vrlo respektabilan protivnik. On pripada ovdje, on je vrlo relevantan lik‘‘, zaključio je.

Blaydes i Aspinnal borit će se u glavnoj borbi večeri subotnjeg UFC-a u Londonu. Zanimljivo je Blaydesovo razmišljanje o UFC-ovom europskom mini teškaškom turniru, a takav scenarij je ustvari vrlo izgledan.

Linker
18. travanj 2024 23:52