UFC

Dan Hardy o incidentu na Fight Islandu: ‘Bila je to otvorena, ali ne i agresivna rasprava‘

Dan Hardy
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Određene stvari ukazuju na to da je pomirba mene i UFC-a moguća...‘

Nekoliko dana nakon što je poput bombe odjeknula vijest da je UFC raskinuo suradnju Danom Hardyjem, bivši izazivač, a danas ugledni analitičar i komentator, nešto je dužom objavom prokomentirao novonastalu situaciju.

Hardy je, podsjetimo, bez posla u najboljoj svjetskoj MMA promociji ostao nakon što se u Abu Dhabiju posvađao s jednom zaposlenicom.

Što je točno izazvalo prepirku i kakve su sve riječi tijekom iste pale, u ovim trenucima nije poznato, no 'The Outlaw' nam je ipak otkrio jedan dio svoje priče.

"Ispričavam se zbog šutnje oko ove situacije. I dalje privatno tražim neke odgovore i to je nešto što traje. Ali, zato mogu reći da se radilo o verbalnom neslaganju između mene i člana UFC-ovog osoblja. Bila je to otvorena, ali ne i agresivna rasprava, specifična za posao. Ispričao sam se toj osobi na sramoti koju je morala osjetiti jer je svemu prisustvovala manja grupa naših kolega iz britanskih medija. Dogodilo se to tijekom kratke pauze od snimanja sadržaja za UFC 258, odnosno nekoliko sati nakon završetka priredbe s Hollowayem i Kattarom. Razgovor se definitivno mogao odviti na boljoj lokaciji i pod boljim okolnostima", započeo je Hardy na svojoj web stranici.

Iako je potvrdio da više ne radi za UFC, Hardy je demantirao informaciju po kojoj je bez posla ostao i na BT Sportu.

"BT Sport me nije otpustio i još uvijek u određenoj mjeri žele surađivati sa mnom. I na tome sam im zahvalan. Hvala i svima na podršci u komentarima koji su osvanuli na njihovim stranicama. Oni obraćaju pozornost i ulažu napore, unatoč tome što postoji pritisak da me u potpunosti izbace."

Hardy je dodao i da su članovi njegovog novinarskog tima, s Full Reptile portala, ostali bez akreditacija za UFC 259 koji se prošlog vikenda održao u Las Vegasu.

"Određene stvari ukazuju na to da je pomirba mene i UFC-a moguća i, naravno, nadam se da je to slučaj. Još uvijek nisam razgovarao s Danom (Whiteom) pa tako ni ne mogu bolje razumjeti njegov stav o čitavoj situaciji", između ostalog je napisao Hardy.

Linker
14. travanj 2024 16:06