UFC

UFC otpustio Dana Hardyja! Iza svega stoji svađa na Fight Islandu: ‘Volio bih i sam dobiti neke odgovore‘

Dan Hardy
 Screenshot (YouTube, UFC)
Sada je i jasnije zašto ga već neko vrijeme nismo gledali u ‘Inside the Octagon‘ emisiji

Bivši izazivač, a posljednjih godina ugledni UFC-ov analitičar i povremeni komentator Dan Hardy, ostao je bez posla u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Prema uvijek dobro upućenom Daveu Meltzeru iz The Wrestling Observera, do ove je odluke došlo nakon što je Hardy ušao u neku vrstu prepirke s jednom zaposlenicom na Fight Islandu.

"Dana Hardyja su otpustili i UFC i BT Sports zbog problema u Abu Dhabiju gdje se posvađao s jednom zaposlenicom", napisalo je Meltzer.

Neki su već primijetili da je poznati Englez bio odsutan na BT Sportsu u danima uoči prošlog vikenda održanog UFC-a 259, a već ga i neko vrijeme nismo gledali u 'Inside the Octagon' emisiji.

Nedugo nakon pojave prvih javno dostupnih informacija, o čitavoj se situaciji oglasio i Hardy koji tvrdi da s UFC-om više ne surađuje "izravno". Dan je u svojoj objavi na Twitteru objasnio i da je dio u kojem se ističe "žena" totalno nebitan.

"Radi se o situaciji u kojoj se nismo slagali oko propuštene ili uskraćene prilike. Volio bih i sam dobiti neke odgovore, ali još ne mogu doći do njih. Hvala vam svima na lijepim riječima i podršci. Dobro mi je i ne odlazim nigdje. I dalje ću analizirati borbe na svom kanalu i drugim mjestima. Ovdje sam u službi MMA-a, a to vas ponekad dovede na drugu stranu linije. I s time sam se pomirio", napisao je Hardy kroz dvije objave na Twitteru.

Dan navodno i dalje ostaje pod ugovorom kao borac. Trenutno je još uvijek na neki način umirovljen (neslužbeno), ali posljednjih se mjeseci naveliko priča o njegovom povratku u Octagon.

Linker
26. travanj 2024 07:46