UFC

Dan Hooker i Jon Jones ušli u raspravu: ‘Zamisli prebiti petero ljudi, a da nijedno nije tvoja žena!‘

Dan Hooker i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jon Jones nije očekivao da će komentar incidenta Chaela Sonnena dovesti do rasprave s drugim borcem

Chael Sonnen prošlog je vikenda uhićen u Las Vegasu, nakon sukoba s petoricom muškaraca u jednom hotelu. Kasnije su se pojavile informacije kako je sve počelo time što je jedan od petorice upućivao neukusne komentare Chaelovoj supruzi i to dok je on bio odmah pored nje. Kako se situacija po tom pitanju nije smirila, Chaelu je jednostavno "pukao film".

Sve je rezultiralo Chaelovim uhićenjem te s pet pojedinačnih prijava za nasilje. Što se tiče toga što je Chael napravio, informacije govore kako se po pitanju fizičkog kontakta nije otišlo dalje od šamara.

Komentar na cijelu situaciju uskoro je dao Jon Jones, čiji je posljednji incident također Sonnen prokomentirao. Jones je nakon ovoga vidio priliku na sličan mu način uzvratiti.

"Chael Sonnen, ja sad neću ovdje stajati i slaviti što si dobio prijavu za nasilje nad ženskom osobom. To bi me učinilo jednakim kao ti, a ja nisam kao ti. Umjesto toga ću poželjeti sve najbolje tvojoj obitelji, kao i obiteljima tvojih žrtava", napisao je Jones.

Odmah moramo napomenuti kako je Jones očito imao neke krive informacije, budući da su svih pet Chaelovih žrtava muškarci.

Upravo gore navedena činjenica upala je u oko Danu Hookeru. Novozelanđanin je tu vidio priliku za našaliti se na Jonesov račun, ali isto tako i obraniti Chaela.

"Zamisli da prebiješ pet ljudi, a niti jedan od njih nije tvoje žena", napisao mu je Hooker.

Naravno da Jones nije na to mogao ostati ravnodušan pa je Hookeru uzvratio tako što se osvrnuo na njegovu dosadašnju UFC karijeru.

"Svaku priliku koju si imao za stvoriti ime i približiti se svom prijatelju Izzyju, ti si prokockao. Ne možeš doći do veličine pa onda odeš online i napadaš nekoga tko je u tome uspio", napisao je Jones.

Nije dugo morao čekati "Hangmanov" odgovor.

"Na to me naveo tvoj pokušaj da pažnju zaradiš putem Chaelove situacija. On je uhićen jer je branio svoju suprugu. Ti si uhićen jer si svoju napao", odgovorio je.

Dodao je Hooker još jedan savjet izravno za Jonesa.

"Imam jedan savjet za tebe. Ako ne tučeš svoju suprugu, obiteljska druženja bit će ti ljepša. Sretan Božić, kujo!"

Jones se nakon ovoga više nije javljao, a nama se čini kako se uistinu trebao pridržavati onoga što je sam sebi nedavno savjetovao, što manje "tvitanja" bez konzultiranja s nekim tko mu može dati savjet po pitanju toga.

Linker
26. travanj 2024 15:59