UFC

Dan Hooker ne želi borbu protiv Pimbletta: ‘Protiv mene bi izgledao blesavo, UFC ga čuva‘

Hooker i Pimblett

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Rekao je kako UFC pažljivo bira protivnike za Paddyja i čuva ga u mjehuriću

Nakon što je napravio kraći izlet u perolaku kategoriju, doživio je brz poraz od Arnolda Allena tako da se Dan Hooker odmah vratio u laku kategoriju i pobijedio Claudia Puellesa tehničkim nokautom u drugoj rundi prije mjesec dana. ‘‘The Hangman‘‘ slovi za borca koji se borio doslovno sa svima, a prošle godine i protiv novog prvaka lake kategorije Islama Makhacheva.

Posljednjih se dana iz nekog razloga povezivalo njega i Paddyja Pimbletta, a neki su govorili kako bi ga u slučaju pobjede nad Gordonom Paddy išao na rangiranog protivnika, i to Dana Hookera.

No, Dan izgleda nije previše zainteresiran za tu borbu:

‘‘Mislim da je on jako dobar tip. Sviđa mi se njegova osobnost, sviđa mi se sve kod njega. Jako je agresivan, pruža zanimljive borbe ali budimo iskreni, na njega se posebno pazi, znate na što mislim? Još uvijek ne dobiva teške mečeve.‘‘, rekao je Hooker za The Mac Life.

‘‘Ne bih se borio s njim, sviđa mi se. Ne želim se boriti s njim i učiniti da izgleda blesavo, ne želim ja biti taj koji će probušiti njegov mjehurić. Mislim da bi to bio jako loš potez ako prihvati borbu protiv mene. Ruku na srce, učinio bih mu se što poželim.‘‘, zaključio je Hooker.

Nije tu Hooker daleko od istine jer Paddy uistinu do sada nije imao ozbiljnijeg protivnika, te se vjerojatno ne bi proveo dobro protiv njega. No ukoliko sutra pobijedi Gordona, možda je već vrijeme da mu UFC da poštenijeg protivnika.

Linker
19. travanj 2024 08:37