UFC

Dana White: ‘Chandler je u financijskoj poziciji gdje može čekati McGregora koliko god bude potrebno‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Ufc Fight Pass
Bilo bi žalosno da Chandler nakon toliko godina karijere i toliko borbi ne može uzeti neku pauzu kako bi pričekao protivnika

Još je sredinom ove godine završila ovogodišnja sezona ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Treneri su bili Conor McGregor i Michael Chandler, te iako ‘‘TUF‘‘ obično završi obračunom trenera u kavezu, mi još uvijek čekamo da se ovogodišnji treneri konačno u njemu i nađu.

Ne zna se točan datum povratka Conora McGreogra, spominje se ljeto, iako ništa još nije službeno. Chandler očito namjerava čekati i ne prihvaćati nikakvu drugu borbu, što je Dana White podržao rekavši da ima dovoljno novca da si to može priuštiti.

‘‘Dobra stvar oko tipova kao što je Chandler, a znate koliko se sranja priča oko plaća boraca, dobro je vidjeti da se ne žuri boriti. Jon Jones si uzme nekoliko je**nih godina, a Chandler ima mogućnost uopće se ne boriti i čekati Conora. Stvar kod Chandlera jest da se borio za je**ni Bellator, ne? A sada može sjediti i čekati Conora koliko god to bude potrebno‘‘, rekao je Dana za Full Send Podcast.

‘‘Svi ti tipovi su u dobroj financijskoj poziciji gdje mogu sjediti i čekati pravo vrijeme i pravu borbu. Kada uistinu promislite o tome – Chandler protiv Conora jest jako zabavna borba. Je**no zabavna borba. Da, sada sam sto posto siguran. Conor McGregor će se boriti iduće godine‘‘, dodao je.

Bilo bi žalosno da Chandler nakon toliko godina karijere i toliko borbi ne može uzeti neku pauzu kako bi pričekao protivnika. Ako je vjerovati Dani, iduće bi smo godine konačno trebali gledati njega i McGregora u kavezu, a famozni UFC 300 isto nije isključen.

Linker
26. travanj 2024 14:44