UFC

Demetrious Johnson sebe postavio na drugo mjesto ‘GOAT‘ ljestvice: Evo tko je po njemu na prvom mjestu

Demetrious Johnson 

 Christopher Colon/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Svaki fan borilačkog sporta ima valjane argumente zašto je njegov izbor za MMA ‘‘GOATA‘‘ ispravan, radilo se tu o Jonesu, Johnsonu ili nekom trećem

Toliko je različitih mišljenja i stavova kada je u pitanju MMA ‘‘GOAT‘‘. Svatko ima nekoga svoga favorita i razloge zašto bi baš on trebao biti na tom prestižnom mjestu, iako su dva vjerojatno najčešća imena koja se u ovom kontekstu spominju Jon Jones i Demetrious Johnson.

Upravo je Demetrious Johnson jučer govorio o ovoj temi, a zanimljivo je to što je samog sebe postavio na drugo mjesto. Također, otrkio je i tko bi se prema njegovom mišljenju trebao nalaziti na samom vrhu, odnosno na prvom mjestu ove ljestvice.

‘‘Na drugom mjestu, moja malenkost. Nitko nije učinio ono što sam učinio ja u muha kategoriji, a ni u nekoj drugoj kategoriji. Jedanaest uzastopnih obrana titule, kreirao sam pokret koji još do sada nije viđen u MMA-u, ‘Mighty Whizzbar‘. Imam pobjede nokautima, ‘submissionima‘, odlukama, podijeljenim odlukama, kako god to želite nazvati‘‘, rekao je Johnson na svom YouTube kanalu.

‘‘Što se tiče broja jedan, za mene je to Jon ‘Bones‘ Jones. To je jedini čovjek kojeg bih stavio iznad sebe jer taj tip, osjećam da će uništiti protivnika svaki put kada se nađe u kavezu i to kako želi. Pobjeđivao je nokautima, uspavljivao ljude, odluke, sve na listi‘‘, dodao je.

Svaki fan borilačkog sporta ima valjane argumente zašto je njegov izbor za MMA ‘‘GOATA‘‘ ispravan, radilo se tu o Jonesu, Johnsonu ili nekom trećem. Možemo samo reći kako su svi oni veliki umjetnici u kavezu čije je borbe užitak gledati, a tko je najbolji, to prepuštamo vama da za sebe odlučite.

Linker
02. svibanj 2024 13:20