UFC

Dana White izrazio zadovoljstvo Cainovim puštanjem na slobodu: ‘Nadam se da će kazniti pravu osobu‘

 Dana White  

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Smatra da su svi već dovoljno propatili, a ponajviše djeca

Bivši UFC-ov prvak Cain Velasquez nedavno je pušten iz zatvora uz jamčevinu, te se nakon nekoliko mjeseci konačno vratio kući svojoj obitelji gdje sada čeka nastavak suđenja za nekoliko točaka optužnice, uključujući pokušaj ubojstva.

Podsjetimo se, Velasquez je upucao pogrešnu osobu prilikom pokušaja da ustrijeli zlostavljača. Prvotni cilj mu je bio pucati u Harryja Goulartea, čovjeka za kojeg se sumnja da je u više navrata seksualno zlostavljao člana njegove obitelji, a umjesto toga je ustrijelio njegovog oca. Iako se u početku mislilo da ga čeka duga zatvorska kazna, stvari su konačno počele ići u njegovu korist. Na cijelu situaciju osvrnuo se i predsjednik UFC-a Dana White.

"Sretan sam radi njega što je konačno ponovno sa svojom obitelji. Cain Velasquez je dobar čovjek, on je dobra osoba. Nadam se da će se to i na sudu pokazati. Znate što, mislim da je cijela obitelj stvarno već dovoljno propatila." - započeo je Dana za TMZ.

"Djeca su stvarno već dovoljno propatila, a uz sve to su izgubila i oca na gotovo godinu dana. Tako da, stvarno se nadam, da će pravda dostići onoga tko to zaslužuje. A za Caina Velasqueza, koji je dobar čovjek, muž i otac, nadam se da će ostati doma sa svojom obitelji." - zaključio je Dana White.

Uz jamčevinu od milijun dolara, Cain Velasqueza se prati i preko GPS uređaja, a morao je pristati pohađati i savjetovanja, te se ne smije približavati žrtvi na manje od 300 metara udaljenosti.

Linker
26. travanj 2024 22:50