Ostalo

(VIDEO) Pogledajte Velasquezov izlazak iz zatvora: ‘Hvala svima na podršci, sve vas volim!‘

Cain Velasquez

 Screenshot (youtube, Kron 4)
Nekadašnji prvak UFC-ove teške kategorije napokon odlazi kući svojoj obitelji

Više od osam mjeseci čekao je Cain Velasquez na napuštanje pritvora i odlazak kući. Bivši prvak UFC-ove teške kategorije iza rešetaka se našao jer je pokušao ustrijeliti Harryja Goulartea, 43-godišnjeg muškarca osumnjičenog za seksualno zlostavljanje maloljetnika među kojima je i Cainov sin.

Prije dva dana, Cainov zahtjev za puštanjem na uvjetnu napokon je prihvaćen, a priopćenje suca možete pročitati OVDJE. Velasquez je morao platiti jamčevinu u iznosu od jednog milijuna dolara, a nametnuto mu je još nekoliko uvjeta kojih se mora pridržavati.

Bez obzira na sve to, naravno da je Velasquez više nego sretan jer će nastavak suđenja čekati u društvu svoje obitelji. Sreća na njegovom licu vidjela se i prilikom izlaska iz ćelije.

‘‘Osjećam se blagoslovljeno. Spreman sam ići kući, biti s voljenima, obitelji, prijateljima i pritom izvući nešto pozitivno iz ove situacije. Samo se želim zahvaliti svima na podršci. Sve vas volim. Cilj je konstantno raditi na tome da budem bolja osoba, uvijek činiti dobre stvari i izvući nešto pozitivno iz situacije. Moj obitelj i ja, mi ćemo to učiniti.‘‘

Velasquez je oduvijek bio jedan od omiljenijih boraca među MMA fanovima, kao i među kolegama borcima. Njegova karijera nije dugo potrajala, ali dok je trajala bila je spektakularna. Mnogi i dalje Caina na vrhuncu vide kao možda i najboljeg teškaša kojeg smo imali priliku gledati, ali njegova ostavština izvan kaveza možda je još i veća.

Cain je sportaš iza kojeg do slučaja s Goularteom nije bilo apsolutno nikakvih incidenata. Nikad nitko od njegovih kolega i poznanika nije javno izrekao lošu riječ o njemu, nego baš suprotno. Samo riječi hvalile dolazile su na račun ovog skromnog i miroljubivog borca, a sjajno je vidjeti njegovu sreću zbog povratka kući.

Nestrpljivo iščekujemo nastavak suđenja, a snimku puštanja iz zatvora pogledajte pri dnu teksta.

Linker
20. svibanj 2024 18:01